09 / 05 / 2024

Varyap Meridian dış cephesinde 16 renk geçişi kullanıyor!

Varyap Meridian dış cephesinde 16 renk geçişi kullanıyor!

Gün batımından esinlenilerek 16 farklı rengin kullanıldığı Varyap Meridian, dış cephesinde tasarımın ana kriterini, renklerin birbiri arasında kaybolarak gökyüzüne yükselmesi prensibi üzerine oluşturdu



Gün batımından esinlenilerek 16 farklı rengin kullanıldığı Varyap Meridian, dış cephesinde tasarımın ana kriterini, renklerin birbiri arasında kaybolarak gökyüzüne yükselmesi prensibi üzerine oluşturdu.  Bu geçiş ile Varyap Meridian, kalıplaşmış çizgilerden farkı bir dış cephe tasarımı uygulayan ilk proje olurken neredeyse üzerinde yer aldığı 107 bin metrekare arsa kadar 105 bin metrekare dış cephe uygulaması gerçekleştiriyor.

Varlıbaş Holding ve Emlak Konut GYO ortaklığı ile gerçekleştirilen ve yarısı tamamlanan Varyap Meridianın dış cephe kaplamalarında gün batımından esinlenilerek 16 farklı renk kullanılıyor. Dış cephe kaplamaları devam eden Varyap Meridianda cephe imalatı blok bazında devam ederken tercih edilen geçişler ise turuncu, mavi ve beyaza doğru renk akışı oldu.

Varyap Meridianın 105 bin metrekare olan dış cephesinin yüzde 40ının katlarda tam tur dönen şeffaf camdan oluştuğunu dile getiren Varlıbaş Holding CEOsu Erdinç Varlıbaş, Panel sistemi ile imal edilen cephenin dolu alanları renkli alüminyum lambri paneller ile kaplanıyor. Cephe, belli boyutlarda standart modüllere parçalanarak üretiliyor. Salon ve odalar, duvardan duvara cam olarak devam ediyor ve bu tasarım eve ferahlık sağlıyor dedi.


Geri Dön