28 / 04 / 2024

Varyap Meridian 'ın zirvesi satışa çıktı

Varyap Meridian 'ın zirvesi satışa çıktı

İstanbul 'un yeni finans merkezi Batı Ataşehir 'de inşa edilen Varyap Meridian 'ın içinde yer alan Varyan Grand Tower'ın üst katlarında yer alan daireler ile Meridian for Business binasındaki üniteler satışa çıktı



İstanbul 'un yeni finans merkezi Batı Ataşehir 'de inşa edilen Varyap Meridian 'ın içinde yer alan Varyan Grand Tower'ın üst katlarında yer alan daireler ile Meridian for Business binasındaki üniteler satışa çıktı.
Yüzde 80 'inde 5 ile 24 metrekare arasında değişen büyüklükte kat bahçeleri bulunan Varyap Grand Tower 'da, büyüklükleri 4 ile 65 metrekare arasında değişen 38 teraslı daire bulunuyor.Meridian for Business ofisleri ise 26 Mayıs tarihinde açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak. Bina, 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen büyüklükteki ofislerden oluşuyor.
Varyap CEO 'su Erdinç Varlıbaş, Meridian for Busines'ı, ABD ve Uzakdoğu 'da benzerleri ile karşılaştığımız, aynı binada otel ve ofis hizmetin en üst seviyede veren özellikle iş insanlarının tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen özel bir porje olarak tasarladıklarını belirtirken, hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirilen projedeki diğer aktör olan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise şöyle konuştu: 'Ataşehir 'de 2003 'ten bu yana sekiz projeye imza attık. Bunların bağımsız bölüm satışlarının değeri yaklaşık 5 milyar TL. şžirketimizin arsalarının karşılığında alacağı bedel de yaklaşık 2 milyar TL ”


Geri Dön