29 / 04 / 2024

Varyap Meridian su yalıtımında Weberi tercih etti!

Varyap Meridian su yalıtımında Weberi tercih etti!

Dünyanın En İyi Mimari Projesi Seçilen Varyap Meridian, Su Yalıtımı için Endüstriyel Harç Üretiminde Dünya Lideri Saint-Gobain Weberi tercih etti



27 Kasımda Londrada gerçekleştirilen 2010 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında Dünyanın En İyi Mimari Projesi seçilen Varyap Meridianda toplam 60 bin m2lik alanda Weberin su yalıtım ürünleri kullanıldı.

Dünyanın ve Türkiyenin parlayan projesi Varyap Meridian, perde duvarlarlarda ve otopark üstünde polimer-bitüm modifiyeli elastik su yalıtım malzemeleri weber.dry 915i ve weber.dry 906 tercih edildi. Projenin ıslak hacim izolasyonlarında ise çimento esaslı, çift komponentli yarı elastik su yalıtım harcı weber.dry SS-7 kullanıldı.

Dünyada 46 ülkede 200e yakın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain   Weber, ürettiği yenilikçi çözüm ve servis önerileriyle ön plana çıkıyor. Weber, Türkiye su yalıtım pazarına bitüm, elastomerik reçine ve çimento esaslı su yalıtım ürünleri sunuyor.

Saint-Gobain Weber hakkında:
Saint-Gobain Weber, dünyanın ilk 100 şirketi arasında yer alan Saint-Gobain Grubunun endüstriyel harçlar alanında faaliyet gösteren şirketidir. Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir -tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarıyla geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber, Türkiyede 1998 yılından beri faaliyet göstermektedir. Maxit Grubunun Mart 2008de Saint-Gobain tarafından tüm dünya genelinde satınalınması sonrasında beton, tamir ve koruma sistemleri, şantiye genel malzemeleri, mastikler ve zemin sistemleri gibi yeni ürün gruplarını da portföyüne ekleyen Weber, Türkiyede toplam 4 fabrika, 8 bölge temsilciliği , 600ü aşan bayi ve güçlü satış ekibi ile hizmet vermektedir. Weber,  bir ilke olarak benimsediği yeni ve rekabetçi çözümler hedefleyen yapısını müşteri memnuniyetini önde tutarak ISO 9001:2008 belgesi ile tescillemiştir. Müşterileri için kaliteli ürün ve üstün  hizmet anlayışını benimsemiş olan Weber, insana ve yaşadığı çevreye verdiği önemi de gösterebilmek için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemini tüm tesislerinde yapılandırarak mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemine entegre etmiştir.

 


Geri Dön