29 / 04 / 2024

Varyap Plaza fiyatları!

 Varyap Plaza fiyatları!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Plaza

Varyap Yapı’nın hayata geçirdiği Varyap Plaza projesinde satış işlemleri devam ediyor. Varyap Plaza fiyatları metrekare bazlı olarak 3 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor




Ticari konsepte sahip olan  Varyap Plaza  projesi Pendik’te yükseliyor. 15 adet dükkan ve 216 adet ofisin yer aldığı  Varyap  Plaza projesinde satış süreci devam ediyor. 9 kattan oluşan Varyap Plaza’da ofislerin alanları 55 metrekareden başlıyor. 325 metrekareye kadar ofis bulmanın mümkün olduğu Varyap Plaza fiyatları metrekare cinsinden ortalama 3 bin 500 lira olarak belirlendi. Varyap Plaza fiyatları 2 hafta sonra yüzde 5 oranında zamlanacak.

  Varyap Plaza fiyatları!  

Firma bünyesinde vade imkanı sunulan Varyap Plaza’da minimum yüzde 30 oranında peşinat ödeyerek ofis sahibi olunabiliyor. Pendik Varyap Plaza’da yüzde 50 peşinat ödendiğinde 18 ay ve yüzde 70 peşinat ödendiğinde 24 ay vade yapılıyor. 120 aya kadar kredi imkanının sunulduğu Varyap Plaza’da teslimlerin 6 ay içinde yapılması hedefleniyor.

 Varyap Plaza fiyatları!  

Pendik Marina ve Gebze Organize Sanayi Sitesi ve Tuzla Tersanesi’ne yakın mesafede yer alan Varyap Plaza Pendik’te ofis hizmetleri, asansör, güvenlik hizmetleri, otopark ve toplantı salonları bulunuyor.



444 54 56

http://www.varyapplaza.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön