27 / 04 / 2024

Varyap Plaza Pendik 'te 218 bin TL'ye ofis! Yüzde 18 KDV dahil!

Varyap Plaza Pendik 'te 218 bin TL'ye ofis! Yüzde 18 KDV dahil!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Plaza

Varyap Pendik projesi Varyap Plaza fiyat listesinde ofis fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. Yüzde 18 KDV tutarının da dahil olduğu Varyap Plaza 'da metrekare birim fiyatı 3 bin 633 TL olarak başlangıç gösteriliyor.





Kartal-Gebze hattında ilk ve tek A sınıfı ofis projesi  Varyap Plaza  Pendik'te 60 metrekaresi 218bin  TL olan  Varyap  Plaza ofisleri yüzde 18 KDV dahil metrekare birim fiyatı 3 bin 633 TL'den satılıyor. Varyap Plaza 'da 60 metrekare ile 325 metrekare aralığında farklı büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alanlarımız bulunmaktadır.


Türkiye'nin en büyük ve prestijli projelerinde imzası bulunan VARYAP, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik'teki gelişimin öncülüğünü üstlenerek, bölgenin ilk yatay A sınıfı ofis projesi olan Varyap Plaza 'nın inşaatını 2013 Haziran ayında tamamlıyor.


Varyap Plaza E-5 Karayolu üzerinde, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina'nın yanı başındaki konumuyla öne çıkıyor. Dış cephe kaplaması tamamlanmak üzere olan binamız bütün fonksiyonları ile 2013 Haziran ayında teslim edilecek.


Varyap Plaza; geçtiğimiz yıl yolcu sayısındaki yüzde 26'lık rekor artışla dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı unvanını kazanan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı (10 km) ile bankalar, ilaç firmaları, sigorta acenteleri, lojistik - kargo şirketleri, mali -gümrük müşavirleri, avukatlar, doktorlar ve bölgedeki KOBİ'ler için ideal ofis seçenekleri sunuyor.


Toplam 44 bin metrekare kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile sahiplerine eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor. Proje, farklı büyüklüklerde toplantı salonları, kapalı otopark, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri, kafe ve restoranlar, teras gibi özellikleriyle A sınıfı ofis deneyimi yaşatıyor.



444 54 56

www.varyapplaza.com


projeye sor



Geri Dön