01 / 05 / 2024

Varyap Rusya ve Umman'a temsilcilik açıyor!

Varyap Rusya ve Umman'a temsilcilik açıyor!

Varyap Meridian gibi uluslararası ödüller alan projelere imza atan Varyap, yurtdışı taahhüt alanına hız veriyor. CEO Erdinç Varlıbaş, "Rusya ve Umman'da temsilcilik açıyoruz" dedi.



İnşaat sektörü Türkiye'nin son 30 yılını, 2000 öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyor. İlk bölümde istikrarsızlık, ekonomik kriz ve belirsizliğin olduğunu belirten müteahhitler, 2000'li yıllardan sonrasını ise sektörün atılım dönemi olarak tanımlıyor. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş da, bu ayrımı yapanlardan. Türkiye'nin son 12 yıllık döneminde, gelişmekte olan ülke statüsünü daha ileriye taşıyarak dünya ekonomisinde söz sahibi ülkeler konumuna yükselme başarısı gösterdiğini söyleyen Varlıbaş, "İkinci dönemde Türkiye'de hızlı büyüme ve kalkınma, kişi başı gelirde artış gibi temel makro ekonomik parametrelerin yükseldiği bir ekonomik ortam oluştu. Bugün, ülkenin mevcut konut stokunu dolayısıyla da tamamen çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm ve yabancılara konut satışı gibi önemli konular gündemimizi oluşturuyor" dedi. 


RUSYA VE UMMAN'A GİDİYORUZ 

Varyap'ın yurtdışına açılma hamlesi içinde olduğunu belirten Erdinç Varlıbaş, şöyle konuştu: "Yurtdışında dev projeler geliştiriyoruz. Varyap Meridian projesi dünyanın en iyi mimari projelerinin arasından sıyrılarak pek çok ödüle layık görülmüştü. Metropol İstanbul ile bu geleneği yurtiçinde sürdürüyoruz. Yurtdışından da birçok iş teklifi aldık ve taahhüt alanında yeni projeler gerçekleştireceğiz. Bunun ilk adımı olarak da Rusya ve Umman'da temsilcilikler açıyoruz ve bu ülkelerde önemli inşaat işlerine Varyap imzasını atacağız." 


SABAH SEKTÖRE AYNA TUTTU 

Sabah gazetesinin 30'uncu yılını da kutlayan Varlıbaş, şöyle konuştu: "Sahalı gazetesi, başta sektörümüz olmak üzere ekonomide kilit rol üstlenen değişik sektörlere ayna tutarak ekonominin gelişmesine katkıda bulunuyor. Eğer bizler yapmış olduğu işleri halkımıza anlatamazsak bunun hiçbir anlamı olmaz, Sabah gazetesi kuruluşundan bugüne reel sektörün her daim yanında olmuş bir gazetedir. Varyap olarak daha nice 30 yıllar diliyoruz." 


Hedeflerimize giderken hep yanımızda oldu 

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem: Türkiye'nin en iyi gazetesi' sloganına yakışır şekilde 1985 yılından bu güne yayın hayatının içinde yer alan Sabah gazetesinin 30'uncu yılını şahsım ve CNR Holding adına tebrik ediyorum. Hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken, bizi yalnız bırakmayarak çalışmalarımızı Türkiye ve dünyaya duyuran Sabah gazetesi, fuarlarımızın da ulusal ve uluslararası alanda tanınmasında en büyük destekçilerimizden oldu.


Sabah gazetesi, Türkiye ekonomisine verdiği büyük katkının yanında, toplumsal ve siyasal olayları doğru şekilde yorumlamamızı sağlaması açısından da ülkemiz adına vazgeçilmez yayın organımız haline geldi. Kültürel değerlerin korunması görevini en iyi şekilde yürüten gazetenin nice 30 yılları devirmesini temenni ediyorum. 


Sabah 30. Yıl eki


Geri Dön