03 / 05 / 2024

Varyap yurtdışı projeleri

Varyap yurtdışı projeleri

Varyap Meridian gibi uluslararası ödüller alan projelere imza atan Varyap, yurtdışı taahhüt alanına hız veriyor. CEO Erdinç Varlıbaş, "Rusya ve Umman'da temsilcilik açıyoruz" dedi.

Varyap Rusya ve Umman'da ofis açacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş açıkladı.Varyap, Türkiye’de hayata geçirdiği 8 bin birimin ardından taahhüt projeleri geliştirmek için yurtdışına açılıyor.

Varyap malikaneleriyle ‘Cannes’ yolcusu!

Bodrum Yalıkavak’ta “Elements” konseptiyle 24 adet özel malikane yapmaya hazırlanan Varyap, projeyi Fransa’nın Cannes, ABD’nin Miami, Uruguay’ın Punta del Este kentlerinin yanı sıra Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’e de taşıyacak...

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk müteahhitler yurtdışı inşaat işlerinde iyi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Tevfik Güngör, bugünkü yazısında Türk müteahhitlerin yurtdışında üstlendiği projeleri değerlendirdi. İşte, Tevfik Güngör'ün bugünkü yazısı...

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi 19 Ocak’ta!

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Türk müteahhitlerin yurtdışı projeleri azaldı!

İnşaatçılar yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da zor günler geçiriyor. Türk firmalarının aldığı proje sayısı 1 yılda yüzde 50 geriledi.

Türk müteahhitlerin yurtdışı projeleri 2023'te 100 milyar dolara ulaşacak!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışında yaptıkları projelerdeki hedefinin 2023'te 100 milyar dolara ulaşacağını açıkladı.

Varyap Rusya ve Umman'a temsilcilik açıyor!

Varyap Meridian gibi uluslararası ödüller alan projelere imza atan Varyap, yurtdışı taahhüt alanına hız veriyor. CEO Erdinç Varlıbaş, "Rusya ve Umman'da temsilcilik açıyoruz" dedi.

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla yüzde 15 indirim!

Varyap, hali hazırdaki projeleri için kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları' adı altında şirket, peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 indirim sunuyor.

Erdinç Varlıbaş'tan gayrimenkul sektöründe başarının sırları!

Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden işlere imza atan Varyap, 2015’te yurtdışında ve Türkiye’de yeni projeler geliştirirken mevcuttaki projeleri için de çok cazip bir kampanyayı hayata geçiriyor.

Varyap Rusya ve Umman'da ofis açacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş açıkladı.Varyap, Türkiye’de hayata geçirdiği 8 bin birimin ardından taahhüt projeleri geliştirmek için yurtdışına açılıyor.

Nihat Zeybekçi: Türkiye konut pazarında artık bir marka!

Dünya lideri bir müteahhitlik sektörünün zamanının geldiğini söyleyen Ekonomi Bakanı Zeybekci, Yurtdışı projeleri finanse edecek bir Kalkınma Bankası modelinin hayata geçirilmesi düşüncesindeyim" dedi.

TMB Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri ödül töreni gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Zeybekci:"Yurtdışı projeleri finanse edecek yeni bir Kalkınma Bankası modelinin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaları başlatmamızın fayda sağlayacağı düşüncesindeyim" dedi.

Müteahhitlik firmalarına finansman için yeni kalkınma bankası!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yurtdışı projeleri finanse edecek yeni bir kalkınma bankası için gerekli çalışmaları başlatmanın fayda sağlayacağı düşüncesinde olduğunu söyledi..

Varyap yurtdışı projeleri Haberi

Varyap yurtdışı projeleri

İnşaat sektörü Türkiye'nin son 30 yılını, 2000 öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyor. İlk bölümde istikrarsızlık, ekonomik kriz ve belirsizliğin olduğunu belirten müteahhitler, 2000'li yıllardan sonrasını ise sektörün atılım dönemi olarak tanımlıyor. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş da, bu ayrımı yapanlardan. Türkiye'nin son 12 yıllık döneminde, gelişmekte olan ülke statüsünü daha ileriye taşıyarak dünya ekonomisinde söz sahibi ülkeler konumuna yükselme başarısı gösterdiğini söyleyen Varlıbaş, "İkinci dönemde Türkiye'de hızlı büyüme ve kalkınma, kişi başı gelirde artış gibi temel makro ekonomik parametrelerin yükseldiği bir ekonomik ortam oluştu. Bugün, ülkenin mevcut konut stokunu dolayısıyla da tamamen çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm ve yabancılara konut satışı gibi önemli konular gündemimizi oluşturuyor" dedi. 


RUSYA VE UMMAN'A GİDİYORUZ 

Varyap'ın yurtdışına açılma hamlesi içinde olduğunu belirten Erdinç Varlıbaş, şöyle konuştu:...