29 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar, 44. mağazasını Erzurum'da açtı!

Vatan Bilgisayar, 44. mağazasını Erzurum'da açtı!

Vatan Bilgisayar, Doğu Anadolu'daki ilk, toplamda 44. mağazasını, Erzurum'da açtı. İstasyon mahallesindeki 2 bin metrekare alan üzerine kurulan Vatan Bilgisayar'ın Erzurum'da açtığı mağazada 55 kişi istihdam ediliyor



Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 şehirde şubesi bulunan şirketlerinin sektöründe öncü olduğunu söyledi.

Hasan Vatan, "Erzurum'da bugün 44. mağazamızı açtık. Erzurum'un için geç kaldık. Daha önce gelmeliydik ama nasip bugüneymiş. Umutlu olduğumuz bir şehirdi Erzurum. Hem nüfus olarak hem de teknolojiye ilgisi olarak umutlu olduğumuz bir şehirdi. Buradaki arkadaşlarımızı bir ay boyunca İstanbul'da eğitime aldık. Orada gördük ki, eleman kalitesi de gayet iyi. Buradan pek çok yönetici yetiştirip, bundan sonra açacağımız mağazalara yönetici ve müdür yapacağız. Dolayısıyla 'personel kalitesi bu kadar iyiyse, iyi de satış yapacağız' diye düşünüyorum" dedi.

Erzurum'da açtıkları mağazanın Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk mağazaları olduğunu belirten Vatan, mağaza açılışı atağını gelecek yıl da sürdüreceklerini ve 2012 yılı sonuna kadar Doğu Anadolu başta olmak üzere her bölgede en az iki mağaza açacaklarını söyledi.


Geri Dön