30 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar Düzce Krem Park AVM'de 51. şubesini açtı!

Vatan Bilgisayar Düzce Krem Park AVM'de 51. şubesini açtı!

Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası Vatan, Türkiye genelindeki 51. mağazasını, Düzce Krem Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Yıl sonuna kadar toplam 55 yeni mağaza, 2 bin 700 yeni çalışan ve 50 bin tüketiciye ücretsiz bilgisayar eğitimi vermeyi hedefleyen V



13-15 Nisan tarihleri arasında tüm ürünlerde geçerli olacak yüzde 25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartlarına 10 taksit avantajları uygulanacak. Ayrıca isteyen tüm Düzceli vatandaşlara ücretsiz bilgisayar eğitimi verecek. En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebook'lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesiyle Düzcelilerin elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılayacak. 1983 yılında Taksim-Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kurulan Vatan Bilgisayar, İstanbul'un yanı sıra İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Adapazarı, Tekirdağ, İzmit, İskenderun, Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya ve Düzce olmak üzere Türkiye'nin toplam 25 ayrı ilinde 51 mağaza ile hizmet veriyor. Vatan Hiperstore ve Vatan Notebook olmak üzere toplam 106 bin 220 metrekare kapalı alana ulaşan şirket, Türkiye'nin her yerine vatanbilgisayar.com web sitesi üzerinden online ürün satışı gerçekleştiriyor.

Haftanın 7 günü saat 10.00-19.00 arasında çağrı merkezinden de (444 56 56) ürünler hakkında detaylı bilgi verip sipariş alan şirket, mağaza başına ortalama 10 kişilik satış sonrası destek ekibi de bulunduruyor.

Zaman


Geri Dön