29 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy S22 Ultra peşin fiyatına 3 taksitle!

Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy S22 Ultra peşin fiyatına 3 taksitle!

Vatan Bilgisayar'dan son dakika müjdesini verdi. Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy S22 Ultra alımlarında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı sunuyor. İşte ayrıntılar...



Fibabanka ve Vatan Bilgisayar, Samsung'un en son amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S22 Ultra'yı müşterilere ulaştırmak için bir işbirliği başlattı. Bu işbirliği kapsamında, tüketiciler, Galaxy S22 Ultra'yı peşin fiyatına 3 taksitle satın alma fırsatına sahip olacaklar.

Vatan Bilgisayar'ın müşterilerine sunulan bu özel fırsat, Fibabanka tarafından sağlanan AlışGidiş Kredisi ile gerçekleştiriliyor. Tüketiciler, ürünü sepete ekleyip ödeme aşamasına geldiklerinde, Alışveriş Kredisi sekmesinden "Alışgidiş" seçeneğini seçerek siparişlerini tamamlayabiliyorlar.

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim ve Samsung Galaxy Watch hediye! Stoklarla sınırlı!Sipariş onaylandıktan sonra müşteriler, Fibabanka'nın resmi internet sitesine yönlendirilecekler. Bu sayfada, gerekli bilgileri doldurarak başvurularını tamamlayabilecekler. Kredi başvurusu onaylandığında, müşterilere Fibabanka tarafından bir SMS gönderilecek ve içerisinde bir link bulunacak. Müşteriler, bu linke tıklayarak Fibabanka Mobil Uygulamasını indirip, "Müşteri Olmak İstiyorum" adımında görüntülü görüşme yaparak evraklarını online olarak onaylayabilecekler. Eğer müşteri zaten Fibabanka müşterisi ise, görüntülü görüşme yapma zorunluluğu olmadan evraklarını online olarak onaylayabilirler.


Geri Dön