29 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan bilgisayar babalar gününe özel tertiplediği kampanya ile gündeme geldi. Samsung Galaxy S23 akıllı telefonu makul fiyata veren ve yanında Samsung Galaxy buds2 kulaklık hediye almak için haberimizind etayını mutlaka okuyun.



Dünyamızı düşünerek tasarlandı

Çevreye duyarlı malzemelerle imal edilen bu akıllı telefon, şimdiye dek en çevre dostu akıllı telefonumuz.1,2 Geri dönüştürülmüş cam ve PET film, telefonun dış bölümünü öne çıkarırken, geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış kutusu elinize geçtiği ilk andan itibaren çevre dostu bir halde sunuluyor.

Çekimden düzenlemeye Raw’un gücü
Detayları daha da iyi hale getirerek  Expert RAW’a geçin. Ayrıntılı, dinamik kareler için 50 MP’lik bir çekim yapın veya astrophoto modu, çoklu resim ve daha çok  çoklu pozlama fonksiyonları ile repertuarınızı genişletin.

Daha parlak bir gelecek ufukta

Dynamic AMOLED 2X, ister az parlaklıkta ister çok parlaklıkta, ekranda kesin ve renkli detaylar sunar. Ayrıca 120 Hz teknolojisi, aksiyonu akıcı hale getirmek ve pilden tasarruf sunmak için yenileme hızını akıllıca optimize eder.

Vatan Bilgisayar dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Boss savaşları başlasın

Oyunu kazandırmak için imal edilmiş uzun ömürlü pil sizlerle. Bu akıllı 5000 mAh (tipik) pil, aksiyon başlayana kadar kuvvet tasarrufu sağlar, böylece gece geç saatlere kadar oyun oynayabilir ve video izleyebilirsiniz.


Samsung Galaxy S23 satış fiyatı:  24.499

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: Vatan bilgisayar

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 10 Haziran 2023 tarihinde saat 00: 04'ta yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.47 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1501 Türk Lirası değerinde.

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

Araba alacaklar dikkat! İşte 600 bin TL altındaki sıfır araçlar


Geri Dön