28 / 04 / 2024

Vazo Kule iletişim!

Vazo Kule iletişim!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Vazo Kule iletişim için 444 33 39 telefon numarasından satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Dap Yapı Vazo Kule projesinde dairelerin fiyatları 199 bin liradan başlıyor...




Dap Yapı imzasını taşıyan  Vazo Kule  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde yükseliyor. Dap Dalga Kule'nin yanında yer alan Vazo Kule iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarına yer verelim.


Dap Vazo Kule Evleri 289 adet rezidans daire, 11 adet ticari birim ve 99 adet ofisten meydana geliyor. Profesyonel olarak kiralamaların yapılacağı Maltepe Vazo Kule Evleri'nin işletmeciliği için Rotana ile anlaşma yapıldı.


Maltepe Vazo Kule Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekkerine yer veriliyor.  DAP Yapı  Vazo Kule Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor.


Vazo Kule iletişim için 444 33 39 telefon numarasını arayarak Vazo Kule Maltepe satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Vazo Kule Maltepe daire fiyatları 199 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Dap Yapı Vazo Kule Maltepe projesi içerisinde çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness center, buhar odası, açık - kapalı otopark, Türk hamamı, yüzme havuzu, eğlence alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Vazo Kule iletişim

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön