30 / 04 / 2024

Ve 2023 Tofaş Şahin Türkiye'de; Kendisi gibi fiyatı da efsane

Ve 2023 Tofaş Şahin Türkiye'de; Kendisi gibi fiyatı da efsane

Tofaş kuş serisinin en değerli otomobillerinden biri olan Şahin, 2023 model olarak Türkiye'de tekrar satışa çıkmaya hazırlanıyor. Aracın fiyatı ise gerçekten efsane! İşte tüm detaylar...



Tofaş Şahin bir döneme damga vurmuş efsane otomobiller arasına adını yazdırmış ve görevini tamamlayıp veda etmişti. Fakat artan otomobil fiyatları üzerine  üretimi durmasına rağmen günümüzde hala yollarda olan Şahin 2023 yılında yeniden üretilmeye başlandı. Etiyopya'da insanlar otomobil almakta zorlanınca yetkililer çareyi Şahin'i yeniden üretmekte buldu. Oldukça sağlam ve dayanıklı olan bu araçlar 2002 yılında üretilen son Şahinlerle birebir aynı olacak şekilde yeniden üretime konuldu. Etiyopya'da Holland Docc ismi ile tekrardan yollara çıkan Tofaş Şahin büyük ilgi gördü. 2023 model Tofaş Şahin deyim yerindeyse peynir ekmek gibi satılmaya başladı. Bunun üzerine geçmişte Türkiye'de Doğan bilinen model de Holland Docc Sport ismiyle üretilerek satışa konuldu.

Ve 2023 Tofaş Şahin Türkiye de; Kendisi gibi fiyatı da efsane

Türkiye'de hala kullanımına devam edilen ve bu otomobilin hastası olan insanlar 2023 model Tofaş Şahin'in Türkiye'ye de satışa çıkmasını dört gözle bekliyordu. İddialara göre  2023 model Tofaş Şahin yakında Türkiye pazarına çıkacak.

Ve 2023 Tofaş Şahin Türkiye de; Kendisi gibi fiyatı da efsane

 Peki 2023 model Tofaş Şahin'in fiyatı ne kadar olacak? İşte son gelişmeler...


Geri Dön