27 / 04 / 2024

Ve Güneşli Evleri satış ofisi!

Ve Güneşli Evleri satış ofisi!

Firma: Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya, Keleşoğlu İnşaat

Proje: Ve Güneşli

Ve Güneşli Evleri satış ofisi Mimar Sinan Caddesi üzerinde yer alıyor. Güneşli kavşağından direkt Mimar Sinan Caddesi'ne doğru girip, biraz ilerleyince Ve Güneşli Evleri satış ofisi sol tarafta kalıyor...




Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı ile yükselen Ve Güneşli Evleri projesi 50 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 214 dairenin yer aldığı Ve Güneşli Evleri projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri tasarlandı.


Ve Güneşli Evleri satış ofisi ile 0212 444 80 83 telefon numarasından iletişime geçebilir, www.vegunesli.com internet sitesi üzerinden proje hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 


Ve Güneşli Evleri satış ofisi nerede? 


İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükselen Ve Güneşli Evleri Mimar Sinan Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Benzin istasyonuna ve metro istasyonuna yakın mesafede bulunan Ve Güneşli Evleri satış ofisi için Güneşli kavşağına gelinde direkt köşedeki benzinliğin olduğu Mimar Sinan Caddesi'ne girilir. Biraz ilerledikten sonra Ve Güneşli Evleri'ne varılıyor.


Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yer alan Ve Güneşli Evleri projesinde teslimlerin 2014 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor. Ve Güneşli Evleri projesi 32 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Ve Güneşli Evleri satış ofisi!


Telefon: 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön