28 / 04 / 2024

Ve Türkiye'nin otomobili TOGG fiyat listesinde Mayıs ayı çılgınlığı; Bu kadarını kimse tahmin etmiyordu!

Ve Türkiye'nin otomobili TOGG fiyat listesinde Mayıs ayı çılgınlığı; Bu kadarını kimse tahmin etmiyordu!

Geçtiğimiz ay yollara çıkan Türkiye'nin otomobili TOGG vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ederken Mayıs fiyat listesi dikkat çeken bir sürprizle geldi. İşte TOGG Mayıs ayı güncel fiyatı ve heyecan uyandıran o sürpriz…



Uzun yıllardır gündemde olan ve Türkiye'nin otomobil sektöründeki yerli üretim hedeflerine ulaşmak için başlatılan projelerden biri olan TOGG, artık yollarda. 2022 yılının başlarında seri üretimine başlanan ve ilk araçları üretilen TOGG'un, hem üreticileri hem de otomobil severler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyordu.

TOGG, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun ürünü olarak tamamen yerli üretim olarak hayata geçirilmiş bir araç. Elektrikli motor teknolojisine sahip olan TOGG, 5 farklı modeliyle (C-SUV, B-SUV, C-Sedan, B-Sedan ve C-Hatchback) kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Fakat şimdilik sadece tek modelle satışa çıkıyor. 

Ve Türkiye nin otomobili TOGG fiyat listesinde Mayıs ayı çılgınlığı; Bu kadarını kimse tahmin etmiyordu!

Araç, yüksek performans, güvenlik, konfor ve sürdürülebilirlik odaklı geliştirilmiş. TOGG'un özellikleri arasında, 400 beygir gücü, 0'dan 100 km/s hıza 7.6 saniyede ulaşabilme, 500 km menzil, 30 dakikada %80'e kadar şarj olabilme, 4G/5G uyumlu kablosuz bağlantı gibi özellikler yer alıyor.

TOGG'un seri üretimi 2022 yılının başlarında Bursa'daki fabrikada başladı. Yılın ilk aylarında üretilen ilk araçlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edildi. Ardından diğer bakanlar ve üst düzey yöneticilere ilk Togg teslim edilmeye başlandı. Daha önceden açıklanan tarihlerde ön sipariş vererek kuraya katılan vatandaşlardan da Togg sahibi olmaya hak kazananlara araçları teslim edilmeye başlandı.

TOGG'un üretiminde kullanılan teknolojiler, tedarikçiler ve parçalarının büyük bir kısmı yerli üretim olması, aracın yerli otomobil olması nedeniyle Türkiye'de geniş yankı uyandırdı. Togg Ceo'su Gürcan Karakaş yaptığı açıklamada Mayıs ayında binin üzerinde araç teslim etmeyi hedeflediklerini söyledi ve bu rakamın yıl sonunda 28 bine ulaşacağını belirtti.

Ve Türkiye nin otomobili TOGG fiyat listesinde Mayıs ayı çılgınlığı; Bu kadarını kimse tahmin etmiyordu!
Öte yandan Türkiye'nin otomobili TOGG ile ilgili Mayıs ayında da herkesi heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı. Ayrıca Togg'un Mayıs ayı fiyat listesi de açıklandı. İşte o gelişmeler ve Togg güncel fiyat listesi...


Geri Dön