05 / 05 / 2024

Vefa Group, mimarlık yapı inşaat fuarı BAU'ya katıldı!

 Vefa Group, mimarlık yapı inşaat fuarı BAU'ya katıldı!

Vefa Group, Münih'te 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı BAU'ya katıldı




     BAU Fuarı'na düzenli olarak katılan ve 46 ülkeden 2 bin 60 firmanın katıldığı fuarda Vefa, bu yıl fuarda Vekon ve Steelife markaları ile yerini aldı. 

     Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, BAU Fuarı'nın katıldıkları iki markaları için de verimli geçtiğini belirtti. BAU Fuarı'nda ziyaretçilerin Vefa markalarına yoğun bir ilgi gösterdiğine değinen Turan Koçyiğit, ziyaretçiler arasında Hindistan'dan, Afrika ülkelerine ve Güney Kore'ye kadar dünyanın dört bir yanından gelen mimar ve mühendislerin ağırlıkta olduğunu kaydetti. 

     Koçyiğit, Steelife markası ile hafif çelik yapı sisteminin klasik yapı sistemleri ile kıyaslanmayacak derecede yüksek inşaat hızına sahip olduğuna dikkati çektiklerini söyledi. Fuar ziyaretçilerine hafif çelik yapı sisteminin avantajlarını anlattıklarını ifade etti. 

     Özellikle Afrika ülkelerinde planlanan toplu konut projeleri için görüşmeler gerçekleştirdiklerine de işaret eden Turan Koçyiğit, ''Gabon da gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm projesi galvanizli hafif çelik yapı sisteminin hızı ile ilgili iyi bir örnek teşkil ediyor. Bu sayede özellikle yine aynı coğrafyada planlanan benzer projeler üzerine görüşme imkanı bulduk'' dedi. 

     Vekon'un yeni ürünü olan Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni (SPYÜ) BAU Fuarı ile birlikte dünya arenasında görücüye çıkardıklarını söyleyen Turan Koçyiğit, ''Türkiye de ve dünyada bir ilk olan katlanır çok amaçlı yaşam üniteleri Türkiye de gördüğü ilgi ve başarısını BAU ile birlikte dünyaya taşıdı'' dedi. 

AA


Geri Dön