28 / 04 / 2024

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Prenta Uluslararası Yapı Fuarı 'na katılacak!

Prefabrike bina üreticisi Prenta, 24 Nisan’da açılacak olan Uluslararası Yapı Fuarı 'na katılıyor...

Vefa Group, mimarlık yapı inşaat fuarı BAU'ya katıldı!

Vefa Group, Münih'te 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı BAU'ya katıldı

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Alpay Çepni Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu!

Geçtiğimiz Haziran ayında Vadistanbul'daki görevinden ayrılan Alpay Çepni, Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu.

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding'in İcra Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in yeni bir atama yapılıncaya kadar İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmesine karar verildi.

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanı Cahit Paksoy oldu!

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından İhlas Holding’in CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine, Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy, İhlas Holding ve bağlı iştiraklerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Vefa, ön üretimli yapılarda tüm şirketlerini tek çatı altında topladı!

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Koçyiğit, "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit: "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

EYG Grup İcra Kurulu basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla 27 Mayıs Çarşamba öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenlenecek.

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit Haberi

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit

Ön üretimli yapılar, yapı malzemeleri, gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Vefa, ön üretimli yapılar alanındaki şirketlerini tek bir şirkette, Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş.’de topladı. Vefa, bu alandaki faaliyetlerini Vekon markası ile sunarken son tüketiciye ulaşacak olan konut satışlarını da Nestavilla markası ile gerçekleştirecek. Aynı zamanda müşteri bazlı bir yapılanmaya da giden Vefa, ön üretimli yapılarda tam anlamıyla entegre ve tek bir güç olarak pazarda faaliyet gösterecek. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın genişleyen faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.


Yüzde 50 ciro artışı hedefliyoruz

Ön üretimli yapılar alanındaki bu çalışmanın yanında holding yapılarını da yeniden kurguladıklarını belirten Koçyiğit, “2016...