03 / 05 / 2024

Vefa Group, üç markası ile Yapı Fuarı'na damgasını vuracak!

Vefa Group, üç markası ile Yapı Fuarı'na damgasını vuracak!

Vefa Group, Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010'a üç ayrı stand ile katılıyor



Vefa Group, sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliği taşıyan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010'a üç ayrı stand ile katılıyor. Yapı Merkezi tarafından 5 ila 9 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi'nde 60 bin metrekare alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ile açık alanda gerçekleştirilecek olan fuara, Vefa Group; Vefa Prefabrike, Steelife ve Nestavilla olmak üzere üç ayrı markası ile damgasını vuracak. 

128 metrekarelik açık bir alanda Vefa Prefabrike Yapılar markasını konumlandıracak olan Vefa Group, fuarda yeni teknolojileri ile donatılan ürünlerini lanse edecek. Vefa, Neopan ve Profacto teknolojili iki katlı bir prefabrike bina ve yine aynı teknolojileri barındıran iki katlı yaşam konteyner'ının yer alacağı bir stand kuracak.

10'uncu salondaki 30 metrekarelik Steelife standında ise Steelife'ın sahip olduğu kesit ile detaylar öne çıkacak. Grubun diğer bir markası olan Nestavilla ise 15 metrekarelik bir stand ile fuarda yerini alacak. 

5 Mayıs'ta kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuarda Vefa Group'un üç ayrı markasındaki teknolojik yenilikleri yakından görme fırsatı bulabileceksiniz. 


Geri Dön