26 / 06 / 2024

Vefa Prefabrike, Ege Yapı'nın şantiyesini kurdu!

Vefa Prefabrike, Ege Yapı'nın şantiyesini kurdu!

Türkiyedeki büyük projelerin hemen hepsinde var olan ve "Büyük işler bizle başlar" diyen Vefa Prefabrike, Egeyapının geleceğin projesi olarak adlandırılan Bağcılardaki yeni konut projesinin şantiyesini de kurdu



Vefa Prefabrike, toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alıyor.

Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan ve Büyük işler bizle başlar diyen Vefa Prefabrike Yapılar, Bağcılarda E-5 ve TEM Otoyolunun kesiştiği bölgedeki arsada Batışehir adıyla yeni bir kent kuran Egeyapı Groupun şantiyesini kurdu.

Egeyapının geleceğin projesi olarak adlandırılan Bağcılardaki yeni konut projesinin inşaat alanında çalışan işçilerin yaşam alanını oluşturan Vefa Prefabrike, toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alıyor.

Fransadan Afganistana, Sibiryadan Sudana kadar dünyanın dört bir yanına prefabrike şantiye binaları, ofis ve yaşam konteynerleri, profesyonel kullanıma uygun prestij binaları, acil yerleşim üniteleri çözümlerini ulaştırdıklarını söyleyen Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, Vefa Prefabrike Yapılar olarak ön üretimli hafif prefabrikeler ve modüler yaşam konteyner üniteleri ile büyük projeler için kamplar, şantiye binaları, sosyal tesis binaları, acil yerleşim üniteleri ve ofisler kuruyoruz dedi.

Türkiyedeki büyük projelerde imzası var

Türkiyedeki büyük projelerin hemen hepsinde var olduklarını dile getiren Ali İhsan Sağlamkaya, İstanbuldaki büyük projelerin mobilizasyonlarına imza attıklarını kaydetti. Sağlam, kaliteli, pratik, estetik ve ekonomik sistemler kurmayı müşteri memnuniyetinin temel şartı kabul ettiklerini belirten Sağlamkaya, Vefa Prefabrike Yapılar, sadece prefabrike yapılar üretmekle kalmayıp, AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarına da özellikle önem veriyor. Makine donanımında en son teknolojiyi takip eden, üretimlerinde kullandığı malzemeleri alanında lider kuruluşlardan tedarik ederek ürün kalitesine verdiği önemi ortaya koyan Vefa Prefabrike Yapılar, tecrübeli uygulama ekipleri sayesinde, üstlendiği pek çok büyük projeyi rekor sayılabilecek sürelerde tamamlayarak sektördeki öncü konumun sürdürüyor bilgilerini verdi.

Yurtdışında da gücünü artırıyor

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da güçlü olan Vefa Prefabrikenin 2011 yılına hızlı başladığını ve bu yıl ihracat yaptığı ülke sayısını 41e çıkardığını söyleyen Ali İhsan Sağlamkaya, 2007 yılında toplam üretimimizin yüzde 32sini, 2008 yılında ise yüzde 35ini ihraç ederken, bu rakamı 2009 yılında yüzde 52ye çıkardık ve 2010 yılında bu oranı korumayı başardık. 2011 hedefimiz de yine yaklaşık olarak bu orana ulaşmak dedi.


Geri Dön