01 / 05 / 2024

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi kuruldu! 


Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.



Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) DANIŞMANLIK İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) LOJİSTİK Bys. taşımacılığı destekleyici diğer faaliyetler (grup sevkiyatının organizasyonu, malların taşınması sırasında korunması için geçici olarak kasalara vb. yerleştirilmesi, yüklerin birleştirilmesi, gruplanması ve parçalara ayırılması, vb. dahil) NAKLİYE Kara yolu ile çeşitli taşıma türüne uygun konteyner ve diğer yük taşımacılığı hizmetleri (evden eve nakliyat, vb. hariç) AMBALAJ Sanayide kullanım amaçlı plastik poşet, çanta, torba, çuval, vb. ambalaj malzemelerinin toptan ticareti KIRTASİYE Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kırtasiye ürünlerinin perakende ticareti
 


Geri Dön