28 / 04 / 2024

Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları!

Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The Veliefendi İstanbul Evleri projesi 15 blok ve 1 rezidans halinde yükseliyor. Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları haberimizde bulunuyor.



Daire teslimlerinin bu ay sonunda yapılması planlanan Veliefendi Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade imkanı sunuluyor. 


Satış süreci devam eden Zeytinburnu Veliefendi Konutları  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  ortaklığında inşa ediliyor. Proje lokasyon olarak Merter'e 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Bakırköy ve sahil yoluna 1 kilometre mesafede bulunuyor.


The İstanbul Veliefendi'nin sosyal olanakları içerisinde kuru temizleme, oda servisi, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, kuaför, concierge, reception, bellboy, fitness center, vale parking hizmetleri ve lounge yer alıyor. 


Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları; 3+1 dairelerde 1 milyon 200 bin TL, 4+1 dairelerde ise 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


İstanbul Veliefendi Konutları nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön