19 / 05 / 2024

Veliler bu fırsat kaçmaz! 02 Eylül 2022 Migros fiyat listesi

Veliler bu fırsat kaçmaz! 02 Eylül 2022 Migros fiyat listesi

Okulların açılmasına sayılı günler kala öğrenci ve ailelerini telaş sardı. Bir yandan kırtasiye malzemelerinden okul çantasına kadar pek çok ürün alınacak, veliler listeleri yaptı ve 'en uygun nerede bulurum' arayışına gitti.



 Velileri sevindirecek haber Migros’tan geldi. Öğrencilerin ihtiyacı olan pek çok ürün ‘uygun fiyatlarla’ Migros mağazalarında raflardaki yerini aldı.

Defterden kalemlere, okul çantalarından kırtasiye setlerine kadar 700’den fazla ürün Migros raflarında satışa sunuldu. Hem de çok uygun fiyatlarla... 

Peki temel ihtiyaçların olduğu bir okul çantasının maliyeti ne kadar? Veliler dikkat! Temel olarak kalem, silgi ve defterin yer aldığı okul çantası yaklaşık olarak 39 TL’ye mal olurken, sırt çantaları 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışta..

Kaçırılmayacak fırsatların yanında ailelere bir de sevindirecek kampanya haberi geldi Migros’tan… Money Card ile Migros, 5M Migros, Migros Jet, Migros Hemen veya Sanal marketten tek seferde 150 TL ve üzeri kırtasiye alışverişine 15 Money hediye edilecek. 

Veliler bu fırsat kaçmaz! 02 Eylül 2022 Migros fiyat listesi

Çocukların eğitime destek olmayı sürdüren Migros, ayrıca 30 Eylül’e kadar Migros mağazalarından yaptığınız 300 TL ve üzeri kırtasiye alışverişlerinin bir kısmını da Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlayacak.  

Peki Migros mağazalarında okul ihtiyaçlarında fiyatlar nasıl? İşte fiyat listesi:


Geri Dön