05 / 05 / 2024

Veliler dikkat! Bu haber sizi çok yakından ilgilendiriyor 05 Eylül 2022 BEKO fiyat listesi

Veliler dikkat! Bu haber sizi çok yakından ilgilendiriyor 05 Eylül 2022 BEKO fiyat listesi

Okullar açılıyor ve yeni yılın ilk ders ziline sayılı günler kaldı ve kırtasiye masrafları giyim masrafları derken masraflarınız bu ay biraz sizi zorlayabilir.



Ancak size sevindirici bir haberimiz var. Tüm bu giderlerin dışında öğrencilerimizin ve sizin hayatınızı kolaylaştıracak ev elektroniği ve kişisel elektronik ürünlerinde benzersiz bir kampanya ile yüzünüzü güldürmeye devam ediyor.
Günümüz eğitim sisteminde öğrenciler artık dijital çağa ayak uydurarak teknolojinin yeniliklerinden faydanlanmaya devam ediyor.

Pandemi ile birlikte hayatımıza giren online eğitim okulların açılması ile birlikte sınıflardan birebir eğitime geri dönüş yapılsa da artık ders saatlerinin geri kalanında gerek ödevlerini yaparken gerek araştırmalarında teknolojiden faydalanmaya devam ediyorlar.


Sizlerde öğrencilerimizin eğitimde ki bu gelişmelere kayıtsız kalmamaları ve başarılı bir eğitim hayatı geçirebilmeleri için teknolojik alt yapılarını desteklemek adına en kaliteli ve fiyatı en uygun ürünleri tercih edeceksiniz.

Beko Tüketicileri ve öğrencileri yine unutmadı ve muhteşem okula dönüş kampanyası ile bir kez daha fark yarattı.


Tüm bunları eksiksiz yapabilmeleri için kullandıkları bilgisayar ve tabletlerde Beko öğrencilerimizin yüzünü güldüren ve velilerimizin bütçesini rahatlatacak bir kampanya ile yine karşımızda.

 Veliler dikkat! Bu haber sizi çok yakından ilgilendiriyor 05 Eylül 2022 BEKO fiyat listesi

Beko’nun Eylül ayı kampanyasında 11 Eylül ‘ e kadar kadar geçerli olacak fiyatlar Beko satış mağazaları ve beko.com.tr de sınırlı sayıda stoklarla sizlerle

Öğrencilerin yüzünü güldürecek ve bütçenizi rahatlatacak fırsat ürünlerini sizler için araştırdık.


Geri Dön