02 / 05 / 2024

Velvet Towers Fikirtepe'de Katarlı Ortak!

Velvet Towers Fikirtepe'de Katarlı Ortak!

Firma: Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu

Proje: Velvet Towers

Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu imzasını taşıyan Velvet Towers Fikirtepe projesinde 1.250 adet daire olacak. Velvet Towers Fikirtepe projesinde yıkım ruhsatının üç ay içerisinde alınması bekleniyor...




Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu tarafından hayata geçiriliyor olan  Velvet Towers  projesi, Fikirtepe Eğitim Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Daha önce New Idea Tower adıyla duyurulan proje Velvet Towers adıyla satışa çıkacak.


24 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Velvet Towers projesinde 1.250 adet daire yer alıyor. 3 blok olarak planlanan Velvet Towers Fikirtepe projesinde blokların kat yüksekliği 26 olarak belirlendi.


Velvet Towers Fikirtepe'de yıkım ruhsatının tahmini olarak üç ay içerisinde alınması planlanıyor. Ruhsat alındıktan sonra hak sahipleri, dönüşüm alanından tahliye edilecek.


Palmodoro May İnşaat ile yolları 2015 yılında kesişen Katarlı işadamı Al Thani, ve Türkiye'de birçok konut üretmiş olan Ekşioğlu İnşaat, Velvet Towers projesinde yüzde 50, yüzde 50 olmak üzere ortak paya sahip.





Telefon:  0 216 551 02 12

Web: www.velvettowers.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön