29 / 04 / 2024

Veni Vidi Göz Silivri'de hizmet verecek!

Veni Vidi Göz Silivri'de hizmet verecek!

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, "Herkes için göz sağlığı" anlayışıyla yola çıkan ve Türkiye’nin ilk özel göz cerrahi merkezi olma özelliğini taşıyan Veni Vidi Göz, Silivri’deki Serene Tıp Merkezi’ni bünyesine kattı...




Veni Vidi Göz İstanbul Tıp Merkezi, Serene Tıp Merkezi’ni bünyesine katarak Silivri'de hizmetine girdi.


Hastaneden yapılan açıklamaya göre, "Herkes için göz sağlığı" anlayışıyla yola çıkan ve Türkiye’nin ilk özel göz cerrahi merkezi olma özelliğini taşıyan Veni Vidi Göz, Silivri’deki Serene Tıp Merkezi’ni bünyesine kattı. Hastane, Silivri'de faaliyet gösterecek tıp merkezini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın katılımıyla açtı.


Işıklar, ilçe halkına hizmet vermek için çaba gösteren Veni Vidi Göz yönetimine teşekkür ederek, tıp merkezinin Silivri'de A’dan Z’ye üst düzey göz sağlığı hizmeti vereceğini ifade etti.


Veni Vidi Göz Genel Müdürü İbrahim Bayraktaroğlu ise sağlık alanında doldurdukları 15. yılın verdiği gururla Silivrililer'in sağlığını güvenceleri altına aldıklarını belirterek, "Amacımız, tıp merkezimizde 20 kişilik medikal kadromuz ve 8 uzman doktorumuzla Silivri ve Trakya’daki vatandaşlarımıza göz sağlığı, dahiliye, çocuk sağlığı ve radyoloji alanındaki en güncel tedavi olanaklarını sunmaktır" dedi. 



AA


Geri Dön