29 / 04 / 2024

Vera Vizyon Residence geliyor!

 Vera Vizyon Residence geliyor!

Firma: Vera Group

Proje: Vera Vizyon Residences

Vera Group, Esenyurt'ta yeni bir projeye başlıyor! Vera Vizyon Residence!



Vera Vizyon Residence projesi Vera Group'un yeni konut ve alışveriş merkezi projesi. Vera Vizyon Residence & AVM, Esenyurt'ta yaşama geçirilecek. Vera Group'un Life İn Vera projesinin yanı başında inşa edilecek olan projenin ayrıntıları henüz açıklanmadı. Ancak teslimlerin 2013 yılının Kasım ayında yapılması öngörülüyor. 


Esenyurt'ta E5 ve E6 bağlantı yollarının kesiştiği noktaya kurulacak olan  Vera Vizyon Residences  projesi ile ilgili ayrıntılar www.emlakkulisi.com 'da olacak. 


www.veragroup.org'da Vera Vizyon Residence projesiyle ilgili şu ifadeler kullanılıyor;


stanbul'un gelişen, değişen lokasyonlarından Esenyurt'a bakın. Çünkü orada bildiklerinizi değiştirip hayatınıza yepyeni bir vizyon getirecek bir yaşam başlıyor. Kolayca ulaşabileceğiniz... Güvenle yaşayabileceğiniz... Marmara'nın uçsuz bucaksız mavisine ve İstanbul'un eşsiz güzelliğine doğabileceğiniz... Her şeyiyle ayrıcalığı yaşayacağınız... Hayatı tüm keyfi, prestiji ve konforuyla yaşayabileceğiniz... Hayatınızı meşgul eden detaylardan kurtulabileceğiniz... Maviden yeşile, konfordan güvene her şeyin sınırsızca yaşayabileceğiniz... Kazancınıza kazanç katabileceğiniz... Bir parçası olmaktan gurur duyacağınız, asla azla yetinmeyip daima gözünüzün yükseklerde olacağı bir yaşam... Adı Vera Vizyon...


Vera Vizyon Residence projesinin görüntüleri için tıklayınız!


www.veragroup.org



projeye sor



Geri Dön