28 / 04 / 2024

Vestel 65 inç 4K Smart TV, %5 indirimle Vatan Bilgisayar’da! 22 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vestel 65 inç 4K Smart TV, %5 indirimle Vatan Bilgisayar’da! 22 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vatan Bilgisayar, televizyonunu yenilemek isteyenler için Vestel’in 4 farklı Smart TV modelinde indirime gitti. Vatan Bilgisayar’da Vestel 65 inç 4K Smart TV fiyatı kaç TL’ye düştü? Vestel 65 inç 4K Smart TV özellikleri neler?



Vestel 65 inç 4K Ultra HD smart TV’de, Netflix, Youtube, Amazon Prime, Ssport, YoutubeKids  gibi pek çok eğlenceli içerik bulunuyor. En kullanışlı yanlarından ekran yansıtma özelliği ile bilgisayarınızı, cep telefonunuzu ya da tablet bilgisayarınızı rahatça TV’nin büyük ekranına taşıma imkanı bulunuyor.

Artık pek çok kişinin vazgeçilmezi olan film ve dizi platformlarını ise cep telefonu ya da bilgisayarların küçük ekranları yerine Vestel 65 inç ekran boyutunda 4K Ultra HD smart TV ile büyük ekranda izlemek mümkün oluyor.

BLUETOOTH, DAHİLİ 4K UYDU ALICISI VE FAZLASI…

Bluetooth özelliği, ses cihazlarını ve uzaktan kumandaları  Vestel Smart TV ile eşleştirerek TV keyfini ikiye katlarken, dahili Wi-Fi özelliği sayesinde harici başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kablosuz ağlara kolaylıkla bağlanılabiliyor.

Dahili 4K Uydu Alıcısı sayesinde ise ekstra bir cihaza ihtiyaç duymadan 4K yayınlar rahatça izlenebiliyor.

Vatan Bilgisayar’da Vestel 65 inç 4K Smart TV ve indirime giren diğer 3 televizyonun fiyatları ne kadar? Vestel Smart TV özellikleri neler? İndirimden kimler yararlanabilir? İşte ayrıntılar…


Geri Dön