10 / 05 / 2024

Vestel ilk özel tasarım retro mağazasını Aydın'ın Söke'de açtı!

Vestel ilk özel tasarım retro mağazasını Aydın'ın Söke'de açtı!

Vestel Satış Müdürü Yeşim Erbuğa, açılışta yaptığı konuşmada, Söke'deki yeni mağazanın binasının "Korunması Gereken Kültür Varlıkları" kapsamında yer aldığını, bunu bir avantaj görerek ilk retro Vestel mağazasını oluşturduklarını dile getirdi...



Vestel, yeni mağazacılık anlayışı doğrultusunda ilk özel tasarım retro mağazasını Aydın'ın Söke ilçesinde açtı.


İZMİR - Vestel Satış Müdürü Yeşim Erbuğa, açılışta yaptığı konuşmada, Söke'deki yeni mağazanın binasının "Korunması Gereken Kültür Varlıkları" kapsamında yer aldığını, bunu bir avantaj görerek ilk retro Vestel mağazasını oluşturduklarını dile getirdi. 


Tarihi binanın dokusunu koruyarak tasarladıkları yeni mağazada her biri nostaljik bir tat içeren özel tasarlanmış teşhir ürünlerini kullandıklarını ifade eden Erbuğa, şöyle konuştu: 


"Binanın orijinal dokusuna uygun yeni mağazamızla Sökelilere farklı bir deneyim yaşatmak istedik. Bu mağaza, tüm Vestel mağazaları arasında tek örnek. Bu konseptli mağazaların devamı gelecek. 


Dost teknoloji iddiamız doğrultusunda oluşturduğumuz dost mağazacılık konseptimizi yansıtan yeni mağazamızda, deneyimle alanları oluşturduk. Bu sayede tüketicilerimiz mağazamızı ziyaret ettiklerinde, satın almak istedikleri ürünü önceden kullanabilecek. Aynı zamanda retro Vestel konseptimiz çerçevesinde dekor olarak kullandığımız eski ürünler, faturalar ve tarihi objeler ile geçmişe gönderme yaparak teknolojinin Vestel ile ne kadar hızlı ilerlediğini gözler önüne serdik." 



Dünya Gazetesi 


Geri Dön