28 / 04 / 2024

Vestel klimalar yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor!

Vestel klimalar yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor!

Vestel’in yenilenen klimaları A enerji sınıfı klimalara oranla yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlayarak kullanıcılarına maksimum performansı en ekonomik şekilde sunuyor...




Vestel’in yenilenen klimaları A enerji sınıfı klimalara oranla yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlayarak kullanıcılarına maksimum performansı en ekonomik şekilde sunuyor. V-Fashion, V-Plasma Plus ve V-Inverter olmak üzere üç farklı klima serisiyle klima ürün gamını genişleten Vestel, son teknoloji, yüksek tasarruf oranı ve şık tasarımı bir araya getiriyor.


Yaza yeni seri Vestel klimalarla merhaba demek isteyen tüketiciler, Mayıs ayında gerçekleştirecekleri klima alımlarında +3 yıl ek garanti avantajından yararlanarak, ürünlerinin garanti süresini 6 yıla çıkarabiliyor. Dost teknoloji Vestel, ücretsiz keşif ve montaj işlemleriyle de müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.


Vestel klimalar hem sağlığa hem doğaya dost


Yeni seri Vestel klimalar Plasma, Silver ion ve Catechin filtrelerinden oluşan üçlü filtreleme sistemleri sayesinde çalıştırıldıkları ortamda bulunan polen, bakteri, küf sporları, evcil hayvan kepekleri ve sigara dumanı gibi kirleticileri üzerine çekerek kullanıcılarına sağlıklı ev ve iş ortamları yaratıyor. V-Fashion, V-Plasma Plus ve V-Inverter serisi klimalar çevreci R410A gazı sayesinde ozona zarar vermezken yaydıkları negatif iyonlarla ortamdaki negatif elektriği, toz ve bakterileri yakalayarak stresi azaltma etkisine de sahip.


Uyku modu özelliği sayesinde ortam sıcaklığını ve hava akımını uyku esnasında rahatsızlık vermeyecek şekilde otomatik olarak ayarlayan Vestel klimalar, ‘yeniden başlatma’ özelliği ile de elektrik kesintilerinin ardından, klimanın son ayarlarıyla çalışmaya başlamasını sağlıyor. Özel tasarımları sayesinde ses çıkarmadan çalışan Vestel’in yeni klimaları serinlik ve huzuru bir arada sunuyor. 


Vestel yeni seri klimalar Vestel mağazalarında 869 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicileriyle buluşmayı bekliyor. Vestel tüketicilere ayda 25TL’den başlayan taksitlerle klima sahibi olma fırsatı da sunuyor.



Geri Dön