28 / 04 / 2024

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Evinin havasını düşünenler için Vestel; Hava temizleme işlevi, alerjen filtresi ve nem alma fonksiyonları ile havayı temizleyen klimayı tüketicisinin beğenisine sundu. Üstün performans özellikleri ile dikkat çeken Vestel klima 6 Şubat  2023 fiyat listesi



Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi
Rahat nefes almak isteyenler için Vestel kliması imdada yetişiyor. Ev hanımları ev ortamında havanın temizlenmesini önemsiyor.  Klimanın uzaktan wifi özelliği ile kontrol edilebilmesi pratik bir kullanım imkanı sunuyor. İşte Vestel Klimasının dikkat çeken özelllikleri..

ORTAMIN HAVA KALİTESİNİ GÖSTEREN AMBİYANS AYDINLATMASI

Klimanın PM 2.5 hava kalitesi göstergesi, arka duvarda ve tavanda ambiyans aydınlatması oluşturacak şekilde kullanıma hazır hale getirilmiştir. Ortamın hava kalitesi sadece iyi seviyesindeyken, ambiyans rengini hem kumandanızdan hem de evin aklı uygulaması üzerinden Yeşil, Turkaz, Mavi ve Mor şeklinde değiştirebilirsiniz.
Evin hava kalitesi  orta veya kötü seviyelerinde ise renk değişimi yapılamaz. Orta hava kalitesi rengi Magenta’dır, rengi değiştirilemez. Kötü hava kalitesi rengi Kırmızı’dır, ambiyans rengi yine değiştirilemez

HAVA TEMİZLEME İŞLEVİ

Hava temizleme özelliğine sahip Vestel Nefes klimalar bulunduğu ortamın havasını toz, polen, evcil hayvan tüyü vb. boyutlardaki partiküllerden, sağlığa zarar verebilecek uçucu organik bileşiklerden (VOC) belirli oranlarda arındırarak rahat hava alınacak birr ortam sunar.

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK FİLTRESİ

Vestel klima santimetrekare başına düşen 400’den fazla mikro gözeneği ile toz, polen, evcil hayvan tüyü/kepekleri vb. boyutlardaki partiküller için ön filtreleme sağlayarak havayı temizler.Allerjen Filtresi polenleri belirli oranda filtleyerek hassas grupların daha rahat nefes almasına yardımcı olur​.

AKTİF KARBON ve SOĞUK KATALİZÖR FİLTRE

Nefes klimalarda bulunan Aktif Karbon Filtre havayı sigara dumanı, uçucu organik bileşikler (VOC’ler), kokular ve diğer gaz halindeki kirleticilerden belirli oranlarda ortamdan arındırır. Soğuk Katalizör Filtre ise ortam havasındaki Formaldehit, Benzen, Aseton vb. sağlığa zarar verebilecek Uçucu Organik Bileşikleri (VOC) belirli oranlarda tutar ve ayrıştırır.

Peki ürünün fiyat listesi nedir?


Geri Dön