02 / 05 / 2024

Vestel NFK48001 427 Lt No-Frost Buzdolabı'nda 9 ay taksit imkanı! İşte Vestel 14 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NFK48001 427 Lt No-Frost Buzdolabı'nda 9 ay taksit imkanı! İşte Vestel 14 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler ancak yeterli bütçesi olmayanlar üzülmeyin! Vestel NFK48001 427 Lt No-Frost Buzdolabı 9 ay taksit imkanıyla satışa sunuldu. Peki buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



Vestel NFK48001 427 Lt No-Frost Buzdolabı nda 9 ay taksit imkanı! İşte Vestel 14 Mart 2023 fiyat listesi
Vestel No Frost buzdolabında yer alan Gün Işığı Pro Teknolojisi, içerisindeki UVC ışınları sayesinde filtre yüzeyinde antibakteriyel ve antifungal etki yaratarak bu yüzeydeki bakteri ve mikropların çoğunu öldürür. Aynı zamanda buzdolabı içinde kötü koku azalır. 

Buzdolabının içerisindeki sıcaklığın sürekli değişken olması bazı yiyecekleri bozar ve bu yiyeceklerin kötü kokmasına neden olur. Vestel buzdolabınızın otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde; iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçer ve iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayarak ürünlerin ihtiyaç duyduğu sıcaklığı ortaya koyar.

Buzdolapları, ne kadar düşük sıcaklığa sahip olursa olsun, onlarca çeşit gıdayı bir arada ve kapalı bir ortamda saklarken besinlerin ömrü kısalabilir.  Ancak Taze hava teknolojisiyle çalışan Vestel buzdolabı, ikili soğutma sistemi sayesinde hem dondurucuda hem soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü meydana getirerek yiyeceklerin ömrünü uzatır.

Vestel buzdolabı gelişmiş teknolojisi ile aynı zamanda enerjiden de tasarruf edebilirsiniz. Enerji tasarrufu adına geliştirilen “Ekran Koruma Modu''  buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız taktirde ekran ışığı yanmayarak buzdolabının kapalı göründüğünü gösterir.Buzdolabınızda yer alan hava üfleme kanalları bazen dolu buzdolabınızın her yerine ulaşamaz ve ürünleriniz bozulabilir.

Peki Vestel buzdolabının çok yönlü soğutma sistemi ne işe yarıyor? Vestel buzdolabının kapı yönü değiştirilebilir mi? 
 


Geri Dön