02 / 05 / 2024

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında satışa sunuluyor. Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 202



Kırılmaya dayanıklı özel cam raflar sayesinde, büyük ve ağır yiyeceklerinizi gönül rahatlığıyla buzdolabınızda saklayabileceksiniz. Cam raf tasarımları temperli ve serigrafilidir.

Çok Yönlü Soğutma Sistemi ile her rafa ayrı ayrı hava üflen sisteme sahip ve buzdolabınızın her yerinde aynı oranda soğutma sağlar. Buzdolabınız tamamen dolu olduğu durumlarda bile, bu sistem sayesinde, gıdalarınızda beklenen soğutma performansı elde edeceksiniz.

Özel Soğutma Sistemi ile soğutucu ve dondurucu bölmeler arasından koku geçisine engel olur ve yiyeceklerinizi daha uzun süre taze kalmasını sağlar.

Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 2022.. 


Geri Dön