02 / 05 / 2024

Vestel'den evlilik hazırlığı yapan çiftlere büyük kampanya!

Vestel'den evlilik hazırlığı yapan çiftlere büyük kampanya!

Yaz aylarının bitmesine sayılı günler kala düğün hazırlığı yapan çiftler için beyaz eşya kampanyalarından faydalanmak için son günler... Çeyiz kampanyası yapan firmalardan biri de Vestel... Kampanya için son gün 31 Ağustos... Acele edin.



Vestel den evlilik hazırlığı yapan çiftlere büyük kampanya!

Vestel, düğün hazırlığı yapan çiftler için 2 çeyiz kampanyası düzenliyor. 1. Çeyiz paketinde bir adet multi blender seti, 1 adet sıcak içecek hazırlama ürünü ve 1 adet tost makinesi alımına 750 TL indirim fırsatı var. 2. çeyiz paketinde ise bir adet multi blender seti, 1 adet sıcak içecek hazırlama ürünü, 1 adet tost makinesi, bir adet ütü ve 1 adet elektrikli süpürge alımına 1500 TL indirim fırsatı yer alıyor. 

Kampanya 2-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Vestel.com.tr’de ve kampanyaya katılan Vestel yetkili satıcılarında geçerli... Kampanya stoklarla sınırlı ve başka kampanyalarla birleştirilmiyor.

Peki çeyiz paketlerinin içeriğinde neler var? Sizin için derledik:

1. Çeyiz Paketi: Kampanyaya dahil 1adet multi blender set, 1 adet tost makinesi ve 1 adet Sıcak İçecek Hazırlama Ürünü (1 adet Çay Makineleri veya 1 adet Semaver veya 1 adet Filtre Kahve Makineleri veya 1 adet Espresso Makinesi veya 1 adet Türk Kahvesi Makineleri) için geçerlidir. Kampanya kapsamında kampanyaya dahil 1adet multi blender set, 1 adet tost makinesi ve 1 adet Sıcak İçecek Hazırlama Ürünü alımında ürünlerin tek faturada olması şartıyla ürünlerin toplam perakende bedeli üzerinden 750 TL indirimi uygulanacaktır.


Geri Dön