27 / 04 / 2024

Via Green projesinde ofislerin metrekaresi 3 bin 800 TL!

 Via Green projesinde ofislerin metrekaresi 3 bin 800 TL!

Firma: Bayraktar İnşaat

Proje: Via Green

Ankara’da yapımı süren Via Green projesinde ofislerin metrekare satış fiyatları 3 bin 800 liradan başlıyor!



Via Green projesi Ankara’da,  Bayraktar İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Projede ofislerin metrekare satış fiyatları 3 bin 800 liradan başlıyor, 5 bin liraya kadar çıkıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan  Via Green  projesinde ofislerin alanları ise 90 ile 250 metrekare arasında. Birleştirilerek maksimum 1.200 metrekarelik ofis de elde etmek mümkün. 


2012 yılı Şubat ayında inşaatına ve ofis satışlarına başlanan Via Green projesi 2013 yılının Aralık ayında tamamlanacak ve teslimler yapılacak. 


İki farklı yatay ve alçak katlı bloğun birleşiminden oluşan Via Green projesinde zemin katlarda büyük mağazalar, küçük metrekareli kafeler, restoranlar ve ofis çalışanların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanlar bulunuyor. 


İş merkezlerinin alışılagelmiş çok katlı plaza mantığından farklı olarak tasarlanan projede iki farklı bloğun bir bütün olarak algılanması sağlanıyor. 


Via Green projesinde yer alan ofislerin büyük bir çoğunluğunun balkonları ve terasları bulunuyor. Eskişehir yolu üzerinde konumlanan Via Green’de her katta kat bahçelerinin yer alması dikkat çekiyor. Proje hem mekansal açıdan hem de enerji tasarrufu açısından yeşil bir yapı olarak tasarlandı.


0312 286 69 91

www.bayraktarinsaat.com.tr


Nagihan Arat




projeye sor



Geri Dön