02 / 05 / 2024

Viaport Venedik Sarayları ödemeleri!

Viaport Venedik Sarayları ödemeleri!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

Viaport Venedik Sarayları ödemeleri kapsamında 1 oda 1 salon daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor. Konut teslimlerinin 2015 yılında yapılacağı Venedik Sarayları projesi Gaziosmanpaşa'da yükseliyor...




Viaport  Venedik Sarayları  ödemeleri!


Viaport Venedik Sarayları, Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçiriliyor. Viaport Venezia'nın ikinci etabı olarak yükselen Venedik Sarayları'nda 900 adet konut bulunuyor. 


Viaport Venedik Sarayları projesinde yer alan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. Konut fiyatlarının 329 bin TL'den başlangıç gösterdiği Viaport Venedik Sarayları projesinde dairelerin büyüklükleri ise 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiyor. 


Viaport Venedik Sarayları ödemeleri!


Gaziosmanpaşa Viaport Venedik Sarayları'nda 1+1 daireler 329 bin liradan, 2+1 daireler 499 bin liradan, 3+1 daireler 699 bin liradan satışa sunuluyor. Viaport Venedik Sarayları ödemeleri yüzde 5 peşinat verildikten sonra aylık taksitleri bir yıl sonra başlayacak şekilde yapılabiliyor. 


Viaport Venezia projesinin Venedik Sarayları etabında konu teslimlerinin 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda çocuk oyun alanları, su kanalları, spor alanları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness center, sauna, buhar odası gibi sosyal olanaklar alıcılarına sunuluyor.


Viaport Venedik Sarayları nerede?


Venedik Sarayları adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL



Viaport Venedik Sarayları ödemeleri!




Viaport Venedik Sarayları iletişim!

Telefon: 444 8 842   

Web Adresi: http://venediksaraylari.com/





projeye sor



Geri Dön