30 / 04 / 2024

Viko Thea IQ sistemiyle evler daha teknolojik!

Viko Thea IQ sistemiyle evler daha teknolojik!

VİKO'nun sunduğu Thea IQ sistemi, ister müstakil ev, ister ofis olsun, KNX teknolojisini, kullanarak ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaluzi /panjur kontrolünden güvenlik sistemleri entegrasyonuna kadar uzanan geniş bir yelpaze sunuyor...




VİKO'nun sunduğu Thea IQ sistemi, ister müstakil ev, ister ofis olsun, KNX teknolojisini, kullanarak ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaluzi /panjur kontrolünden güvenlik sistemleri entegrasyonuna kadar uzanan geniş bir yelpaze sunuyor. Sistem sayesinde ev ya da ofislerin merkezi elektronik bir panelden kontrol ediliyor. 


TEK TUŞLA KONFOR 


VİKO'nun Thea IQ sisteminde önceden programlanan senaryolarla günlük hayatı kolaylaştırmak mümkün. Örneğin, sadece bir tıkla oturma odası, sıcaklığı ve ışığı ayarlayarak şampiyonluk maçım izlemeye uygun hale getirebiliyor. Thea IQ sistemi sayesinde ayrıca enerji verimliliği sağlanarak yüzde 20 oranında enerji tasarrufu sağlanıyor. VÎKO'nun Thea IQ sistemi, KNX sensörleri sayesinde akıllı binaları kendi kendine yönetiyor. 

Isıtma, iklimlendirme, güneşten koruma, aydınlatma, havalandırma ve elektrik için tüketilen enerji, mantıksal bağlantılar arasındaki akıllı etkileşimle en iyi şekilde kullanılıyor. Böylece enerji maliyetleri azalıyor. 


Posta


Geri Dön