09 / 05 / 2024

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...



Villa Pino Kurtköy projesinde 3+1 dubleks ve 4+1 tripleks villa tipleri yer alıyor. Projedeki 3+1 ve 4+1 villaların 60 metrekarelik bahçe alanları bulunuyor. 

Projede yer alan 3+1 dubleks villaların brüt alanları 131 metrekare, 4+1 tripleks villaların brüt alanları ise 170 metrekare olarak belirtildi. 

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy, ünlü markaların bulunduğu popüler alışveriş merkezlerine 5 dakika mesafede yükseliyor. Aynı zamanda proje, Millet Caddesi’ne de yakın konumuyla dikkat çekiyor. 

Sosyal alanlarıyla her anı ayrıcalıklı yaşatmayı vadeden proje Uğur Koleji'ne 2 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 33 dakika, Metro'ya 5 dakika, Marmara'ya 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 39 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Özel müstakil bir yaşam için tasarlanan Villa Pino Kurtköy, Yenişehir'deki merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde, kapalı sosyal tesisi, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness ve 2 araçlık otopark alanı bulunuyor. 

Çam ağaçlarının arasında müstakil bir yaşam sunulan ve bitişik nizam şeklinde hayata geçirilen Villa Pino Kurtköy projesinde, konut teslimlerin 2 sene sonra yapılması planlanıyor.

Proje, Emsey Hospital'e 5 dakika, Okan Üniversitesi Hastanesi'ne, Pendik Hastanesi'ne, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve Medipol Üniversitesi Hastanesi'ne 20 dakika mesafede konumlanıyor.

Projede yer alan bağımsız villalar, ev sahiplerine hayatın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz ve kendinizi özel hissedebileceğiniz hem ayrıcalıklı hem de ferah yaşam alanları sunuyor.

Web:  http://villapino.com.tr/

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Rams Beyond İstanbul ön talep topluyor! Yeni proje! 


Geri Dön