30 / 04 / 2024

Villeroy and Boch Xentric karo serisi ile yalın beton görünümü!

Villeroy and Boch Xentric karo serisi ile yalın beton görünümü!

Yaşam alanlarında yalın bir tarzın benimsendiği trend devam ederken; minimal bir dekorasyon ile eski endüstriyel binalarda, geniş ve açık odalarda yaşama ve çalışma atmosferi yaratılması hala cazibesini koruyor.



Yaşam alanlarında yalın bir tarzın benimsendiği trend devam ederken; minimal bir dekorasyon ile eski endüstriyel binalarda, geniş ve açık odalarda yaşama ve çalışma atmosferi yaratılması hala cazibesini koruyor. Villeroy&Boch’un yeni karo serisi Xentric, bu trendi tam anlamıyla karşılıyor. Xentric’in beton görünümü zemin ve duvar tasarımı için mükemmel bir alternatif olarak öne çıkıyor. Yalın ve estetik beton ile vilbostone porselenin muhteşem kombinasyonu ile Xentric, kuvvetli, dayanıklı ve kolay temizlenen yapısıyla dikkat çekiyor. 


Xentric tipik bir beton görünümüne sahip ve 2 ana renk hattı içeriyor. Biri beton görünümünü yansıtan soğuk gri ve antrasit, ikincisi ise sıcak kahve ve bej… 


Mat yüzeye sahip Xentric 60X60cm boyutunda R9 kaymazlık özelliği içeriyor. R9 kaymazlık özelliğine sahip yüzeye ek olarak, 30X60cm boyutundaki karolar da R10/B kaymazlık özelliği içeriyor ve bu sayede zemin seviyesindeki duş alanlarını mükemmellikle tamamlıyor. Seride 30X30cm ebatlarında 7,5X7,5cm kesim mozaikler de yer alıyor. 7,5X60cm şerit süpürgelikler ve 30X60cm merpen karoları seriyi tamamlıyor. 


Xentric özel banyolar, salon, yemek odaları, yatak odaları, giriş alanları gibi tüm yaşam alanlarında kullanılabiliyor. Ayrıca, mağazalar, butikler ve oteller için de güzel bir alternatif… 



Geri Dön