01 / 05 / 2024

Villeroy & Boch, 2011 karo koleksiyonunu tanıttı!

Villeroy & Boch, 2011 karo koleksiyonunu tanıttı!

TÜYAP Beylikdüzü 'nde 2 ile 6 Mart tarihleri arasında düzenlenen 23. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera 'da yer alan Villeroy & Boch, 2011 karo koleksiyonunun seçkin serilerini ve 2010 koleksiyonundan örneklerini ziyaretçileriyle paylaştı



Tasarımlarında sanatsal bir stil in halin hakimiyetine önem verdiklerini dile getiren Villeroy & Boch Karo Pazarlama Müdürü Aslı Büyükuygur, 2011 karo koleksiyonu nu farklı tasarım fırsatları sunan geniş çerçeveli ürün konsepti kültür ünde geliştir diklerini kaydetti.

Villeroy & Boch 2011 koleksiyonunda beyaz, krem, bej, gri, gri-bej ve siyahın bu sene en sık kullanılan renkler arasında yer aldığını ifade eden Büyükuygur, “Tarz olarak doğadan ilham alan ve doğal yaşamdan izler taşıyan serilere önem verdik . Tarihi unsurların modern bir stille harmanlandığı tasarımlar ve siyahın hakim olduğu avangart tasarımlarla bu sene çok karşılaşacağız ” diye konuştu.

Koleksiyondaki karoların sadece banyo gibi alışılagelmiş ıslak mekanlarda değil, hem evin diğer bölümlerinde kullanıldığını hatırlatan Büyükuygur, “Porselen ürün gamıyla rezidansiyel alanın dışında kalan ticari mekanlarda (oteller, havalimanları, mağazalar, alışveriş merkezleri, spor kompleksleri vs.) kullanım yaygınlaşıyor ” diyerek sözlerini bitirdi.

2011 karo koleksiyonunda ana başlık lar altında ürünlerini toplamaya dikkat ettiklerinin altını çizen Büyükuygur, bu yaklaşımların rahatlatıcı, doğadan ilham alan, güven veren, avangart stilin mistik yaklaşımı ve tarihi değerlerin çağdaş bir stille harmanlanmasıyla öne çıkığını söyledi.

Serilerin üretimi sırasında çevre dostu olmayan hiçbir malzemenin kullanılmadığına dikkat çeken Büyükuygur, “263 yıllık köklü bir seramik geçmişine sahip bir marka olarak geleneksel öğeleri ve tarihi dokunuşları her zaman ürünlerimizde görmek mümkün. Anc ak geçmişin zenginliğini modern bir anlayışla yorumlayarak, geleceğin karolarını tasarlıyoruz. Bu doğrultuda 2011 'in en vurucu teması geleneksel ve modern öğelerin kullanıldığı, ihtişamı ve zenginliği ifade eden bir dekorasyon konsepti diyebiliriz ” diye konuştu.


Geri Dön