01 / 05 / 2024

Villeroy&Boch, Excellence Days kampanyası başladı!

Villeroy&Boch, Excellence Days kampanyası başladı!

Dünyanın köklü karo seramik ve banyo ürünleri markası Villeroy&Boch, “Excellence Days” kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kampanya, 24 Mayıs – 09 Haziran 2014 tarihleri arasında geçerli olacak...



Dünyanın köklü karo seramik ve banyo ürünleri markası Villeroy&Boch, “Excellence Days” kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 24 Mayıs – 09 Haziran 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile La Diva karo seramik serisi, La Belle banyo serisi ve La Fleur armatür serisinin seçili ürünlerinde inanılmaz indirimler sizleri bekliyor… 


La Diva


La Diva, farklı kültürlerin izleriyle yorumlanan ve benzersiz bir seramik ustalığının sonucu olan özgün bir koleksiyon sunuyor. Asya ve Avrupa seramik sanatlarının derin etkilerinin ve her detayında eşsiz kalite ve tasarım anlayışının sergilendiği La Diva, dekorasyon ve mimaride yeni imkanlar yaratıyor. 


La Belle


Villeroy & Boch La Belle serisi ile romantik duyguların sanatla buluştuğu bir masala ruh veriyor. Villeroy&Boch, 1930’ların Fransa’sından ilham alarak tasarladığı bu premium koleksiyonla romantik avangart bir banyo tasarımı yaratıyor. 


La Fleur


La Fleur koleksiyonu doğal bir aura ve tanıdık, yumuşak hatlar ile karakterize ediliyor. Tasarımdaki yumuşak geçişler ve dengeli oranlar musluk görünümüne duygusal, ve kadınsı bir hava katıyor.


Geri Dön