01 / 05 / 2024

Villeroy Boch Light Lusion karo ve Pure Stone banyo serisini tanıttı!

Villeroy Boch Light Lusion karo ve Pure Stone banyo serisini tanıttı!

Villeroy&Boch, “Excellence Days” kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Geçerli olacak kampanya ile Light Lusion karo seramik serisi ve Pure Stone banyo serisindeki seçili ürünlerde inanılmaz indirimler sizleri bekliyor...



Villeroy&Boch’un mükemmel teknik ve estetik ile yorumlanmış karo serisi Light Lusion, dokunsal ve görsel tasarım yoğunluğunu ışık ve gölge oyunları ile vurgularken aynı zamanda yumuşak ve kusursuz bir etki bırakıyor. Minimalist çizgisi ile dikkat çeken bu olağanüstü seri, çağdaş mimariden ilham alıyor ve etkileyici bir mimari tema uygulayarak her duvarı göz alıcı bir tasarıma dönüştürüyor.


Pure Stone…

Pure Stone, suyun akışı ile şekil alan taşların eşsiz formlarından esinlenerek yaratıldı. Su ve taşın etkileşimi ile ortaya çıkan çakıl taşı formunun sade görünümünü yansıtan Pure Stone banyo koleksiyonu, yeni geliştirilen bir teknoloji ile üretildi. Doğal taşın enerjisini ve mükemmelliğini banyolara taşıyan Pure Stone, modernleşen ve mekanikleşen dünyada kendisine özel bir doğal ortam yaratmak isteyenleri arzuladıkları konfora kavuşturuyor.



Geri Dön