03 / 05 / 2024

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, havada bulunan partiküllerin yüzde 99,9’unu yok eder, 60 metrekarelik alanı temizler, bakteri ve tozu giderir. Peki, Viomi Akıllı Hava Temizleyici, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...



DÖRT KATMANLI FİLTRELEME

Viomi Akıllı Hava Temizleyici’nin derinlik tipi filtreleme özelliğine sahip dört katmanlı filtresi havadaki istenmeyen partikülleri katman katman temizler. Tüm istenmeyen maddelerden arındırır, kaliteli hale getirir. Dört katmanlı filtreleme özelliği sayesinde tozlar, bakteriler, formaldehit ve istenmeyen kokular ustalıkla yok edilerek ortamın tertemiz bir havaya sahip olması sağlanır. 

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, yüksek verimli negatif iyonlar sayesinde temiz hava dolaşımını en verimli şekilde gerçekleştirir, toksik gazları da yok eder. Böylece ikincil bir hava kirliliğini de önler. Ortamda temiz havanın ferahlığı yaşanır. Viomi Akıllı Hava Temizleyici, başarılı bir şekilde tasarlanan hava kanalı sistemi sayesinde temiz hava akımını düşük ses seviyesi ile yapar. Havayı eşit dağıtan santrifüj fan sayesinde basınçlı hava kanalından hava akışı hem daha verimli olur hem de hava temizleyicinin performansı yükselir.

KALİTELİ TEMİZ HAVA

En hafif kirliliği bile algılayan hassas sensörler sayesinde tüm ortamın havasını kısa zamanda temizleyerek yaşam kalitesini artırır. Sahip olduğu yüksek hassasiyetli kızılötesi sensör ve koku sensörü sayesinde en hafif kirliliği bile hassas bir şekilde tespit eder. Dokunmatik LED ekranı iç mekandaki havayı ölçümler, uzaktan bağlanma özelliği sayesinde eve geldiğinizde temiz bir hava bulursunuz. Viomi Akıllı Hava Temizleyicinin UV özelliği sayesinde sivrisinekler artık bir sorun olmaktan çıkar. İstenildiğinde açılıp kapatılabilen UV lambası  sayesinde hem sivrisineklerden kurtulur, hem de temiz havanın tadını çıkartırsınız. 

VIOMI AKILLI HAVA TEMİZLEYİCİ 31 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ:

Njoyonline.com.tr: 3.849,90 Türk Lirası
A101.com.tr: 3.999,00 Türk Lirası

AYRINTILAR İÇİN:http://www.cimri.com/

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

En ucuz çamaşır makineleri hangileri? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön