29 / 04 / 2024

Vira İstanbul Kavaklı teslim tarihi!

Vira İstanbul Kavaklı teslim tarihi!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Gül Proje imzasıyla Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen proje 92 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.Vira İstanbul Kavaklı teslim tarihi ise 2017 yılının sonu olarak belirlendi.



Vira İstanbul Kavaklı teslim tarihi bilgisinden önce projenin detayları hakkında bilgi verelim.Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Toplam 17 blok olarak tasarlanan projede bloklar az katlı ve çok katlı olarak planlandı.Gül Proje imzası taşıyan  Vira İstanbul  Konutları toplam 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Eylül ayında lanse edilmesi planlanan Kavaklı Vira İstanbul Evleri'nde konutların bir kısmı 2.kat itibariyle deniz manzarasına sahip.


Fiyat ve ödeme bilgisinin henüz netleşmediği Vira İstanbul Beylikdüzü Konutları'nın sosyal olanakları arasında basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, spor alanları, dinlenme alanları, fitness, sauna, otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları bulunuyor.


Hafriyat çalışmalarının devam ettiği  Gül Proje  Vira İstanbul Evleri Megakent ve Kavaklı sahiline yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Vira İstanbul Kavaklı teslim tarihi

Toplam 1.155 adet konut ve 38 cadde mağazasının yer aldığı projede teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.


Beylikdüzü Vira İstanbul iletişim

Telefon : 0212 876 76 61

Web : www.gulproje.com.tr

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön