27 / 04 / 2024

Viridis Çengelköy'de teslimler için geri sayım başladı!

Viridis Çengelköy'de teslimler için geri sayım başladı!

4 blok olarak yükselen Viridis Çengelköy projesinde yer alan konutların teslimlerinin ay sonunda yapılması planlanıyor. Viridis Çengelköy projesi boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.



Viridis Çengelköy projesi, Viridis imzası taşıyor. İstanbul Çengelköy’de yükselen projede satış süreci de devam ediyor.

İstanbul Boğazı manzarasına sahip Viridis Çengelköy projesi 4 blok olarak yükseliyor. Viridis Çengelköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Toplam 58 adet konutun yer aldığı ve teslimler için geri sayımın başladığı Viridis Çengelköy projesinde tapular da hazır.

Viridis Çengelköy projesinin ay sonunda yapılması planlanıyor. İstanbul Boğazı manzarasıyla dikkat çeken Viridis Çengelköy projesinde alt katlarda bahçeli, çatı katlarında ise dubleks konutlar bulunuyor.

Geniş ve iddialı peyzaj tasarımına sahip Viridis Çengelköy projesi doğanın iç içe geçtiği bir yaşam sunarken değerli lokasyonuyla da yatırımcıların dikkat çekiyor.

Viridis Çengelköy de teslimler için geri sayım başladı!

Teslimler için geri sayımın başladığı Viridis Çengelköy projesinin sosyal alanları arasında; Sinema odası, fitness salonu, oyun odası, ısıtmalı açık havuz, çocuk oyun alanı, Playstation odası ve toplantı odası mevcut.

Viridis Çengelköy projesinde 3 oda 1 salon evler için tek, 4 oda 1 salon evler için iki araçlık otopark alanı sunulan projede ayrıca her daire için 2.5-3 metrekare büyüklüğünde depo alanları bulunuyor.

Söz konusu projedeki 2 oda 1 salon daireler net 75, 3 oda 1 salon flat daireler net 103, 3+1 dubleks daireler net 125 metrekare alana sahip.

Ulaşım avantajlarıyla da dikkat çeken Viridis Çengelköy, Bosna Bulvarına ve Sultan Murat Caddesi'ne yakın konumda bulunuyor. 


Web: https://cengelkoy.viridis.com.tr/

Tel: 444 3 110 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!


Geri Dön