28 / 04 / 2024

Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi Salıpazarı Şubesi açıldı!

Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi Salıpazarı Şubesi açıldı!

Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi Salıpazarı Şubesi, Yusuf Ziya Bener tarafından 5 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu



Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi Salıpazarı Şubesi, Yusuf Ziya Bener tarafından 5 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi Salıpazarı Şubesi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışı turizm faaliyetlerinde bulunmak ve seyahat acentalığı yapmak,yurt içi ve yurt dışı geziler, dinlenme,eğlenme,sanat,kültür,spor ve benzeri amaçlı turlar ve gösteriler düzenler,ulaştırma araçlarının bilet satımını yapar,ulaştırma araçları kiralar,kiraya verir,her türlü kargo taşımacılık yapar veya yaptırır,yurt içinde ve yurt dışında otel,plaj,gazino ve lokanta gibi turistik tesisler, spor tesisleri kurar,kurulmuş tesisleri kiralar,kiraya verir,alır,satar,bu tür tesislerin işletilmesini üstlenir.


Vista Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi Salıpazarı Şubesi adres: Kadıköy, S. Cedid Erenköy Bankacılar Sokak, No:12 Gönüldostları Sitesi. B Blok, Daire:44.


Geri Dön