03 / 05 / 2024

Vita Loft Buca'da ayrıcalık yarattı!

Vita Loft Buca'da ayrıcalık yarattı!

Sevinç Yapı imzası ile Buca'da hayata geçirilen Vita Loft, yatırımcısına ciddi kar marjı sunuyor. Buca'nın en büyük projesi olma özelliğini taşıyan projede 276 daire yer alıyor..



Sevinç Yapı imzası ile hayata geçirilen 276 daireden oluşan Buca'nın en büyük projesi olma özelliğini taşıyan Vita Loft yatırımcısına ciddi kar marjı sunuyor.

Satış Müdürü Reel Yatırım & Co. şirketinin sahibi Yeşim DİKMEN projeyi şu şekilde anlatıyor:

"Buca'da A plus konsept bir projeye ihtiyaç duyulması bu zamana kadar böyle bir üretimin gerçekleştirilmemesi işimizi çok kolaylaştırıyor. Nedir farklı olan ciddi bir peyzaj alanı söz konusu 5000 metrekare açık sosyal donatı alanı mevcut.220 metrekare açık yüzme havuzu ,basket ve futbol sahaları ,tenis kortu  ve en önemlisi yatırıma yönelik suit daireler çalıştığımız için yaşayan bir proje ile 18 ayrı özel ünite ile 1500 metrekare kapalı sosyal alanları geliştirdik.(Spor salonu,fitness,sauna,müzik odası,sinema odası,bağırma stres odaları ,çalışma odası,çocuk kulübü ,ütü odası vs.)
 
Burada en önemli değer önermeleri ;

Otoban girişi olması sebebi ile her yöne ulaşım çok rahat sağlanabiliyor. Üniversitenin 50 bin kişilik potansiyelini bünyemize çekiyoruz. Buca-Üçyol metro hattı projemize yürüme mesafesinde . Planlanan 1500 yataklı şehir hastanesi ile aynı mevki deyiz. Buca'ya 2. üniversitenin yapımına onay verildi her şeyden önce potansiyelini kat be kat arttıracak yıllar boyu devam edecek bir kar marjı sunuyor VİTA LOFT müşterilerine.

Aynı anda eğitim, sağlık , ulaşım,yol akslarının ortasında ve nüfus artış hız oranının en yüksek olduğu bir lokasyondan daha fazla getiri getirecek bir mülk olamaz.Buca nın lokasyonunu  yabana atmamakta fayda var , her şeyden önce haritayı açıp baktığımızda İzmir'in ortasında kalan bir yerleşim yerinden bahsediyorum.

VİTA LOFT ile birlikte Buca'ya bakış açısı değişti , müşteriye proje sonrası verilen hizmet ile ulaşılabilir aidat seviyelerinde içindeki kiracının istikrarını sağlayıp yatırımcının amortisman süresini 13 yılda tamamlamak amacımız. 

Bu kira çarpanı,değil İzmir'de Türkiye'nin hiç bir merkezinde yakalamanız mümkün değil.Buca'da Kiracı portföyunu  sadece öğrenci olarak baz almamakta fayda var bizim şuan oluşturduğumuz kiracılarımız askerinden mühendisine , öğretmeninden hemşiresine asistanından doktoruna  ve en önemlisi otobana çok yakın olduğumuz için civardaki sanayi kuruluşlarında çalışan beyaz yakalılar için tercih sebebi oluyor.

2018 Aralık ayında teslimlerin başlayacağı projemiz bir çok yatırımcının gözdesi halinde."

 

www.vitaloftbuca.com


 


Geri Dön