28 / 04 / 2024

VitrA ebeveyn banyoları için çözüm üretti

VitrA ebeveyn banyoları için çözüm üretti

VitrA, ebeveyn banyoları için; iki kişilik kullanım alanı yaratan T4 serisini öneriyor. Çiftli lavabo ve aynalarıyla fonksiyonel bir tasarım sergileyen seri, şıklık ve pratikliği bir arada sunuyor



VitrA, ebeveyn banyoları için; iki kişilik kullanım alanı yaratan T4 serisini öneriyor. Çiftli lavabo ve aynalarıyla fonksiyonel bir tasarım sergileyen seri, şıklık ve pratikliği bir arada sunuyor. Aynı anda iki kişinin kullanımına uygun lavabo ve dolapların yarattığı işlevsel alan, çiftlerin birbirini beklemesine gerek bırakmadan zamandan tasarruf ettiriyor. 

Noa Design Group tarafından tasarlanan T4 serisi, ikili kullanıma uygun çift gözlü lavabo ve aynalı lavabo dolaplarıyla öne çıkıyor. Geniş lavabo dolapları elverişli bir depolama alanı yaratıyor. Aynaların altındaki ambiyans ışığı, ortama sıcaklık katarken yıkama alanı için ekstra aydınlatma sağlıyor. Nuo lavabolar ise lavabo dolapları ile birlikte kullanılarak ebeveyn banyoları için ideal alanlar oluşturuyor. Minimalist ve zarif Nuo serisi, dört tarafı sırlı şık görünümüyle çarpıcı banyolar yaratıyor.

 


Geri Dön