29 / 04 / 2024

VitrA enerji tasarrufu sağlayan karo yaptı!

VitrA enerji tasarrufu sağlayan karo yaptı!

VitrA, üretim ve kullanım sürecinde enerji tasarrufu yapılmasını sağlayan Photoactive ve Slimetric karoları kullanıma sundu



VitrA, üretim ve kullanım sürecinde enerji tasarrufu yapılmasını sağlayan Photoactive ve Slimetric karoları kullanıma sundu. Fotokatalitik özelliği kazandırılan VitrA Photoactive karolar, kendi kendini temizleyebiliyor. Üretiminden ambalajına, nakliyesinden uygulamasına kadar daha az kaynak kullanılan ve kalınlığı 4.5 mm'ye düşürülen VitrA Slimetric karolar ise karbon emisyonunda azalma sağlıyor. Ürünler; VitrA'nın üretirken, tasarlarken ve yönetirken üstlendiği "kaynakları koruma sorumluluğu"nu ifade eden Blue Life etiketiyle satışa sunuluyor.

Kendi kendini temizleyen karo: VitrA Photoactive

Titanyum dioksitle kaplanarak fotokatalitik özelliği kazandırılan karolar, kendi kendini ve havayı temizliyor, kötü kokuları ve mikroorganizmaları yok ediyor. Gün ışığını daha çok gören dış cephelerin yanı sıra, tünel, havuz, hastane gibi alanlarda da ideal bir çözüm alternatifi sunan VitrA Photoactive karolar, temizlik için gereken su, deterjan ve enerji tüketimini en aza indiriyor. Anti-mikrobiyel özelliği sayesinde, uygulandıkları yüzeyde mikroorganizmaların yaşamasına izin vermeyerek bakteri, mantar, küf ve yosun oluşumunu engelliyor.

İnce olduğu kadar çevreci karo: VitrA Slimetric

4.5 mm'lik inceltilmiş yapısı sayesinde uygulama ve taşıma kolaylığı sağlayan VitrA Slimetric karolar, 30x60, 60x60 ve 60x120 cm ebatlarında üretiliyor. Normal karolardan %50 daha hafif olan Slimetric karolar, taşırken ve uygularken enerjiden tasarruf etme imkanı sunuyor. Çevre dostu ürünler, ambalajlamada kutu ve ağaç tasarrufu, üretimde ise karbon emisyonunda azalma sağlıyor.


Geri Dön