30 / 04 / 2024

Vitra, sektör profesyonelleriyle buluştu

Vitra, sektör profesyonelleriyle buluştu

 Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, geçtiğimiz günlerde İstanbul, İzmir ve Ankara'da düzenlediği etkinliklerde, sektör profesyonelleriyle buluştu.



İzmir ve Ankara'da düzenlenen “Profesyonelce Buluşmalar” toplantısında; Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun markaları VitrA, Artema, Villeroy&Boch ve Burgbad'ın 2010 koleksiyonları ve yeni trendler hakkında bilgi verildi. Toplantıya konuşmacı olarak, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Berna Erbilek, VitrA Karo Pazarlama Müdürü Konca Çalkıvik ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin Pazarlama Müdürü Elif Padar katıldı. İki şehirde yaklaşık 950 kişinin katıldığı toplantı, “Model” grubunun müzikleriyle renklendi.

 

VitrA ve Artema'nın merakla beklenen “Yaza Merhaba” partisi, İstanbul Suada'da yapıldı. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu çalışanlarının, rol aldıkları filmle davetlilere “merhaba” dediği partiye, aralarında Ali Çiçek, Brigitte Weber, Çağlayan Tuğal, Derin Sarıyer, Elif Geveli, Erdem Özyurt, Hakan Helvacıoğlu, Han Tümertekin, Jeyan Ülkü, Sefer Çağlar, Seyhan Özdemir, Sinan Kafadar, Yalın Tan ve Zehra Uçar'ın bulunduğu ünlü mimarlar katıldı. Mimarlık ofislerinin çalışanları ve sektör profesyonellerinin de davetli olduğu partide, yaklaşık 1.000 kişi, keyifli müzikler ve boğaz manzarası eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

 


Geri Dön