15 / 06 / 2024

Vivikea.com, deniz kabuklarını dekorasyon amaçlı kullanıyor!

 Vivikea.com, deniz kabuklarını dekorasyon amaçlı kullanıyor!

Hediyeli alışveriş konseptiyle Türkiye’de bir ilk başlatan Vivikea.com, denizin bereketini evlerinize hediye ediyor




Deniz kabuklarının enerjisini evlere taşıyan Kabuk Adamm’lar şık ve özgün tasarımlarıyla Vivikea.com’da sizlerle buluşuyor. 

Bilinen en eski tılsımlardan biri olan ve bereket getirdiğine inanılan deniz kabukları, farklı tasarımlarıyla evlerinize bereket getiriyor. Tasarımından üretimine her aşamasında doğal malzemeler kullanılan Kabuk Adamm’lar dekoratif lambalardan çerçevelere, duvar saatlerinden peçeteliklere kadar evlerinize şık ve dekoratif ürünler sunuyor.


Deniz havasını evinizin her köşesinde hissedin!

Bu yaz deniz havasını her an evinde yaşamak isteyenler Kabuk Adamm ürünleriyle denizlerin ferahlatıcı etkisini evlerine yansıtacak. Birbirinden şık ve zarif tasarımlarıyla evlere şıklık ve zerafet getirecek Kabuk Adamm ürünleri her an sizi sahil kenarında hissettirecek. Vivikea.com’da, satışa sunulan Kabuk Adamm dekoratif peçetelikleriyle sofralarınıza deniz kabuğu şıklığını yansıtabilir, doğal deniz kabuklarından yapılmış kablosuz masa lambalarıyla deniz ferahlığını evlerinizde yaşayabilirsiniz.

Denizin bereketini ve esintisini evlerinize getirecek bu ürünlere sahip olabilmek için hemen www.vivikea.com.tr adresini ziyaret ederek Kabuk Adamm’a özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Vivikea’dan yapacağınız her alışverişlerinizde kazanacağınız hediyelerin yanı sıra facebook üzerinden Vivikea’ya ulaşabilir, katılacağınız yarışmalar ile birbirinden farklı hediyeler kazanarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kabuk Adamm Dekoratif Peçetelik: 19TL

Kabuk Adamm Dekoratif Mozaik Saat: 139,90TL

Kabuk Adamm Onaltılı Mozaik Çerçeve: 79,90TL

Kabuk Adamm Onlu Mozaik Çerçeve: 59,90TL 

Kabuk Adamm Dekoratif Duvar Pano: 62,90TL

Kabuk Adamm Büyük Mercan Lamba: 239TL

Kabuk Adamm Truncata Lamba: 149,90TL



Geri Dön